Vreme zla
Goran Šušljik Foto: Promo/Aleksandar Letić

Večeras od 21.30 sati samo na kanalu Nova S ne propustite da pogledate trinaestu epizodu istorijske drame "Vreme zla", nastale po istoimenoj trilogiji Dobrice Ćosića.

Korisnici SBB usluga seriju mogu da bindžuju preko EON i D3 platformi, kao i putem EON aplikacije, jednostavnim aktiviranjem usluge za 790 dinara preko MojSBB portala, u SBB prodajnom mestu ili pozivom Kontakt centra.

Sadržaj trinaeste epizode

Dušanka moli Boru da ponovo zove Nedića da moli za pomoć da oslobode Nađu. Bora dolazi u specijalnu policiju da se raspita za nju, ali ne saznaje ništa.

Nađu u ćebetu dovode u žensku ćeliju u zatvoru. Zatvorenice se dele na ove što je osuđuju i one koje je opravdavaju (među njima su i njene drugarice iz škole). Odvode ih na streljanje.

PROČITAJTE JOŠ

Bora odlazi kod Nedića i moli ga za pomoć. Nediću telefonom govore da je Nađa streljana. On to saopštava Bori.

Bogdan dolazi na isleđivanje kod Vujkovića. Vujković mu govori da je Nađa streljana, kao i da ga je Milena varala sa Petrom. Bora sluđen luta, nailazi na nemačke vojnike, ne posluša njihovo naređenje da se zaustavi i ubijaju ga.

Bogdanu govore da će ga prebaciti kod Petra. Njih dvojica se suočavaju u zatvoru. Petar ga moli za razgovor, ali Bogdan to odbija.

Petar traži da ga razapnu, a Bogdana puštaju iz Gestapoa.

U flešbekovima vidimo Bogdanov boravak u Moskvi, scenu u kojoj Sveta Rakić dolazi kod njega da traži pomoć, ali on ga odbija. Poklanja mu kaput, ali se Rakić nedugo potom ubija. Bogdan sanja sebe u tom kaputu.

“Vreme zla” je svojevrsni nastavak kultne serije “Koreni” koja je postigla veliki uspeh, a potpisuje ih ista autorska ekipa – Goran Šušljik kao izvršni producent i režiser Ivan Živković.

Oni koji nisu SBB korisnici, seriju mogu da gledaju putem EON mobilne i EON Smart TV aplikacije preko bilo kog interneta u Srbiji. Sve što treba da urade je da aktiviraju uslugu na eon.tv i plate karticom ili da pošalju SMS VREMEZLA na 3355 preko Telenor i A1 mreže. Aktiviranjem ove usluge, dobijaju promotivno sadržaj EON Porodičnog paketa narednih 20 dana.

Korisnici SBB usluga ovu istorijsku dramu mogu da gledaju i na kanalu Nova S od ponedeljka do četvrtka u 21.30 časova.

Bonus video

Nada Šargin: Kako smo snimali „Vreme zla“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar