Vreme zla
Goran Šušljik i Goran Bogdan Foto: Promo/Aleksandar Letić

Jedanaestu epizodu istorijske drame "Vreme zla" pratite večeras od 21.30 sati samo na kanalu Nova S. Slede dramatični zapleti i živopisne scene početka Drugog svetskog rata.

Korisnici SBB usluga seriju mogu da bindžuju preko EON i D3 platformi, kao i putem EON aplikacije, jednostavnim aktiviranjem usluge za 790 dinara preko MojSBB portala, u SBB prodajnom mestu ili pozivom Kontakt centra.

Sadržaj jedanaeste epizode

Bora se poverava Bogdanu, koji je odseo kod njih u Beogradu, da ga je Nedić zvao u vladu. Bogdan ga oštro osuđuje.

Petar primećuje da Nađa prvi put kasni na ugovoreni sastanak. Petar u gradu sreće Bogdana. Zajedno kreću ka Avali, gde je Petrovo skrovište. Petar priznaje Bogdanu da su njegovi ljudi pucali u njega.

Nemci otkrivaju Petrovo skrovište, upadaju u kuću i hapse Petra i Bogdana, a Rahelu ubijaju.

Bogdana ispituju u Gestapou. Bogdan odoleva svim udarcima, što iznenađuje islednike, koji nikada nisu imali takav slučaj. Traže od njega da im oda komunističke obaveštajne veze, on ne popušta i pored teškog mučenja.

PROČITAJTE JOŠ

Bora Pub se svađa sa Dušankom zbog Nadeždinog ponašanja (načuo je glasine da je u vezi sa Nemcem). Pretura Nadeždinu sobu, pronalazi srpsko-nemački rečnik.

Nadežda dolazi kod Franca, ona se ponaša uobičajeno, ali on više nije pažljiv kao ranije. Nakon grubog seksa, on joj saopštava da su shvatili da ona prenosi poruke. Hapsi je i sporvodi u Glavnjaču. Bora je noću čeka da se vrati.

Borin mlađi sin Dragan mu govori da se po komšiluku odavno priča da je Nađa nemačka kurva.

“Vreme zla” je svojevrsni nastavak kultne serije “Koreni” koja je postigla veliki uspeh, a potpisuje ih ista autorska ekipa – Goran Šušljik kao izvršni producent i režiser Ivan Živković.

Oni koji nisu SBB korisnici, seriju mogu da gledaju putem EON mobilne i EON Smart TV aplikacije preko bilo kog interneta u Srbiji. Sve što treba da urade je da aktiviraju uslugu na eon.tv i plate karticom ili da pošalju SMS VREMEZLA na 3355 preko Telenor i A1 mreže. Aktiviranjem ove usluge, dobijaju promotivno sadržaj EON Porodičnog paketa narednih 20 dana.

Korisnici SBB usluga ovu istorijsku dramu mogu da gledaju i na kanalu Nova S od ponedeljka do četvrtka u 21.30 časova.

Bonus video

Veče sa Ivanom Ivanovićem: Nada Šargin, Goran Šušljik i Radovan Vujović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)