Serija Kljun Foto: Promo

Već je uveliko počela jesen, hladno i kišovito vreme gotovo je naša svakodnevnica što je prosto idealno vreme za krevet, kokice i sada svima dobro poznat termin bindžovanje. Iako je trenutno svetska populacija prosto poludela za južnokorejskom serijom "Squid Game", mi vam izdvajamo pet ostavrenja koje sigurno zavređuju pažnju svakog ljubitelja serija i koje će vas prikovaće za kauč tokom kišnih i hladnih dana koji su pred nama.

Pročitajte još:

KLJUN

Serija Kljun  pre nedelju dana konačno je krenula s emitovanjem na televiziji Nova S od 21.30 h. Ova kriminalistička serija, koja ima deset epizoda, prati život mlade, ambiciozne detektivke Sonje Kljun, poslate u Suboticu da ispita seriju sumnjivih samoubistava.

U pitanju je kriminalistička priča, koja prati policijsku inspektorku Sonju Kljun i koja donosi brojne zaplete.

Za one koji su propustili početak, i one koji preferiraju da odmah gledaju sve epizode, omogućeno je i bindžovanje cele serije na EON-u.

MAID

Serija je zasnovana na memoarima Stephanie Land, a prati samohranu majku koja beži od zlostavljača i zapošljava se kao spremačica kako bi mogla da brine o svojoj ćerki. Glavnu ulogu igra Margaret Qualley, a u podeli se našla i njena majka Andie MacDowell.

RIDLEY ROAD 

Televizijska adaptacija romana Jo Bloom smeštena je u London, u 1962. godinu. No, umesto vibrantnom muzičkom i modnom scenom, baviće se malo poznatim delom britanske istorije- neofašističkim pokretom koji je tada bio u povoju.

Nakon što 20-godišnja frizerka Vivien Epstein dođe iz Mančestera u London i sazna da joj je momak teško povređen, pridružuje se Grupi 62, jevrejskoj antifašističkoj organizaciji, i pokušava da se infiltrira u redove neofašista kako bi došla do što više informacija.

Pročitajte još:

SKY ROJO

Serija „Casa de Papel“ ogroman je Netfliksov hit širom sveta zato što kombinuje akciju sa dobro kreiranim likovima koji ne gube vreme. Tako da je logično da su tvorci ove serije isti princip primenili i u novom ostvarenju „Skaj roho“ („Sky Rojo“). Osam epizoda ove španske serije može da se odgleda za manje od četiri sata, a subjektivan osećaj je da vam treba još manje.

Serija koja je nedavno dobila drugu sezonu prati tri prostitutke i drugarice koje u naletu besa povrede svog makroa, pobegnu iz javne kuće i upuste se vratolomnu bežaniju kako bi sačuvale goli život. Za petama su im dva gangstera, koji imaju zadatak da ih vrate u klub kako bi im se hendikepirani makro lično osvetio.

GUILTY PARTY

Ova crna komedija prati život novinarke koja pokušava da napravi kvalitetnu priču radeći na slučaju zatvorenice koja tvrdi da je nepravedno osuđena za ubistvo muža. Serija bi trebalo da ima satiričan odnos prema kompleksu „belog spasioca“, tvrde kreatori, a glavna uloga poverena je Kate Beckinsale.

BONUS VIDEO: Nova.rs na snimanju serije „Kljun“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)