Foto: EPA/TANNEN MAURY

Netflix je objavio trejler za edukativnu mini seriju od deset epizoda, "We The People". Ova serija, koju su između ostalih režirali Barak i Mišel Obama, u kombinaciji muzike i animacije ima cilj da mlađe generacije poduči građanskoj kulturi.

PROČITAJTE JOŠ

Serija će imati deset epizoda koje će se fokusirati na temu građanskih prava sa originalnim pesmama i animiranim kratkim tekstom. Premijerno će biti prikazana 04. jula na Dan nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država. Trejler predstavlja zvezde u najavljenoj seriji dajući uvid u originalne pesme koje ćemo moći da čujemo nakon objavljivanja serije.

Posebno se ističe to da su se u ulozi reditelja našli Barak Obama i njegova supruga Mišel.

Na spisku umetnika uključenih u projekat nalaze se H.E.R., Džanel Mone, Brandi Karlil, Lin-Manuel Miranda, Adam Lambert, Korde, Bebe Reksa, KYLE, Andra Daj i pesnikinja Amanda Gorman. Što se tiče tema pesama, one se kreću od izbornog sistema do poreza, a svaka epizoda ima cilj da nam predstavi jednostavan pregled osnovnih američkih građanskih prava.

Osim Baraka i Mišel Obame, na spisku reditelja nalaze se Piter Ramsej, Triša Gam, Viktoria Vinsent, Bendži Bruk, Mabel Dže, Tim Rauš, Džordž R. Gutirez, Daron Nefsi, Everet Dovning i Kendra Rajan.

Takođe, serija ima impresivan popis izvršnih producenata, s imenima kao što su Toni Dejvis, Prija Svaminatan i Kenia Baris.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.