Foto: TANJUG/Adam Rose/Netflix via AP

Bivša prva dama Mišel Obama biće zvezda i izvršni producent emisije "Waffles+Mochi", koja će početi sa prikazivanjem od 16. marta.

PROČITAJTE JOŠ

Govoreći o ovoj kulinarskoj emisiji, Obama je objasnila da će njen sadržaj biti namenjen deci. Naime, u njemu će se pojaviti dve lutke sa simboličnim imenima: „Waffles“ i „Mochi“, a ona će navodno biti vlasnica marketa. Ovaj šou će zapravo prikazivati njihovo „putovanje“ na kojem se trude da postanu kuvari.

„Uz prijateljska lica poput vlasnice supermarketa Mišel Obame, u emisiji će se pojaviti i čarobna leteća korpa kao vodič. Međutim, glavni likovi biće „Waffles“ i „Mochi“ koji će kroz emisiju putovati svetom, upoznavati strane kuhinje, igrati se sa raznovrsnim začinima, kuvati sa poznatim kuvarima, decom, ali i poznatim ličnostima“, naveli su iz Netfliksa.

Foto: TANJUG/Adam Rose/Netflix via AP

Tema emisije je povezana sa Obaminim sloganom „Let’s move“, koji znači „Pokrenimo se“, a upravo je ovaj slogan označio njenu kampanju javnog zdravlja, koja je imala za cilj suzbijanje gojaznosti kod dece.

„Waffles+Mochi“ je inače samo jedan od u nizu televizijskih poduhvata bivše prve dame. Naime, njen dokumentarac „Becoming“, u prevodu „Moja priča“ prikazuje se na Netfliksu već od 2020. godine, a imao je svoju premijeru i na „Spotifyju“.

Foto: TANJUG/Adam Rose/Netflix via AP

Inače su Mišel i njen suprug, bivši američki predsednik, Barak Obama sa Netfliksom potpisali višegodišnji ugovor za produkciju filmova i serija pod imenom „Higher Ground Productions“, piše CNN.

Foto: TANJUG/Adam Rose/Netflix via AP

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.