Hit reakcija Mišel Obame na pitanje o seksu s Barakom

Podeli:
Foto:Screenshot/Youtube/Jimmy Kimmel Live

Voditelj Džimi Kimel ugostio je u svom šouu bivšu prvu damu SAD, Mišel Obamu, i postavio joj pitanje o vođenju ljubavi sa njenim suprugom.

PROČITAJTE JOŠ

Mišel je ovom prilikom promovisala svoju novu kulinarsku emisiju „Waffles + Mochi“, a Kimel nije propustio priliku da postavi i jedno škakljivo pitanje, koje joj je jednom prilikom već postavio, ali ona je tada vešto izbegla da odgovori na njega.

„Jeste li one noći, kad je tim specijalaca uhapsio Osamu Bin Ladena po naredbi vašeg muža, proslavili taj događaj vođenjem ljubavi“, pitao je Kimel Mišel, na iznenađenje mnogih.

Mišel se i ovaj put brzo snašla.

„Moram reći vašoj publici da si, iz nekog jako bolesnog razloga, vrlo opsednut tim detaljem tog ogromnog istorijskog događaja. Nikad se niko, u istoriji svih razgovora koje sam vodila, nije toliko zakačio za taj jedan detalj kao ti, Džimi Kimele“, odgovorila mu je.

„Još uvek si onaj mali dečak u svojoj spavaćoj sobi, ispod pokrivača s džepnom svetiljkom, koji se nada da ga niko ne vidi“, dodala je, a odgovor su gledaoci popratili smehom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar