Vreme zla
Nada Šargin Foto: Promo/Aleksandar Letić

Večeras od 21.30 samo na kanalu Nova S ne propustite petnaestu, ujedno i finalnu epizodu, istorijske drame "Vreme zla", nastale po istoimenoj trilogiji Dobrice Ćosića.

Korisnici SBB usluga seriju mogu da bindžuju preko EON i D3 platformi, kao i putem EON aplikacije, jednostavnim aktiviranjem usluge za 790 dinara preko MojSBB portala, u SBB prodajnom mestu ili pozivom Kontakt centra.

Sadržaj petnaeste epizode

Bogdana muče partizani pre streljanja. On pokušava da se ubije, ali bezuspešno. Odvode ga na streljanje, on u poslednjem času prepoznaje Miška.

Vladimir ranjen, Miško ga preuzima iz kola sa ranjenicima i nosi ka selu. Govori mu da je Bogdan ubijen. Ostavlja ga u selu, gde bolničarka počinje da ga neguje. Prvi put u životu se predstavlja kao Katić.

U flešbekovima čujemo Bogdanovo oproštajno pismo Vladimiru (za vreme Vladimirovog ranjavanja).

Miško treba da prenese tovare srebra. Uz velike gubitke u ljudstvo uspeva da se probije do čete.

PROČITAJTE JOŠ

Vladimir leži u bolnici u kojoj vlada opšta panika zbog približavanja Nemaca. Svi ranjenici odbijaju pomoć pri povlačenju. Miško dolazi po Vladimira iz bolnice, dok ga preostali drugovi optužuju da ih je izdao zato što se sam spasao.

Miško i Vlada beže u planinu. Sakrivaju se, gde im pomaže žena da prežive nemačku odmazdu. U Prerovu četnici batinaju Rosu, Milena i Ivan odlučuju da odu iz Prerova. Milena saznaje da je Bogdan streljan. Seća se njihovog bolovanja u valjevskoj bolnici.

Ivana ubijaju u kući, a Milena odlazi.

“Vreme zla” je svojevrsni nastavak kultne serije “Koreni” koja je postigla veliki uspeh, a potpisuje ih ista autorska ekipa – Goran Šušljik kao izvršni producent i režiser Ivan Živković.

Oni koji nisu SBB korisnici, seriju mogu da gledaju putem EON mobilne i EON Smart TV aplikacije preko bilo kog interneta u Srbiji. Sve što treba da urade je da aktiviraju uslugu na eon.tv i plate karticom ili da pošalju SMS VREMEZLA na 3355 preko Telenor i A1 mreže. Aktiviranjem ove usluge, dobijaju promotivno sadržaj EON Porodičnog paketa narednih 20 dana.

Bonus video

Isidora Simijonović u „Pregledu dana“ o ulozi u seriji „Vreme zla“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)