Gal Gadot Wonder Woman, Anđelina Džoli Lara Kroft Foto:PARAMOUNT PICTURES / Entertainment Pictures / Profimedia/DC ENTERTAINMENT-WARNER BROS. - Cortesía Album / Album / Profimedia

Čudesna žena, Lara Kroft, Liga pravde - neki su od naslova u kojima će gledaoci uživati na kanalu Nova Max koji sa programom kreće 28. oktobra.

Nova MAX kanal namenjen je ljubiteljima filmskih i serijskih ostvarenja najvećih svetskih produkcija – Fox, Sony, Universal, Paramount, MGM, Warner Bros i brojnih drugih. Bez obzira da li ste ljubitelji romantičnih komedija, trilera, naučne fantastike, drame ili horora, na novom kanalu možete pronaći film za sebe.

PROČITAJTE JOŠ

Poseban akcenat biće na filmovima čije su junakinje širom sveta poslužila kao inspiracija.

Čudesna žena

„Čudesna žena“ je američki naučnofantastični superherojski film iz 2017. godine, rediteljke Peti Dženkins, dok scenario potpisuje Alan Hajnberg po sopstvenoj filmskoj priči uz pomoć Zaka Snajdera i Džejsona Fučsa na osnovu stripa „Čudesna žena“ autora Vilijama Molton Marstona.

Naslovnu ulogu tumači Gal Gadot koja se odlično snašla na ovom zadatku i popularizovala ideju jake žene.

Foto:Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Lara Kroft

„Lara Kroft: Pljačkaš“ grobnica je američki akciono-avanturistički film iz 2001. godine zasnovan na seriji video-igara Tomb Raider sa likom Lare Kroft, kog glumi Andželina Džoli.

Film je ostavrio ogroman uspeh na bioskopskim blagajnama širom sveta, a Džolijeva je ovom ulogom zacementirala status „opasne devojke Holivuda“.

Liga pravde

Liga pravde američki je naučnofantastični superherojski film iz 2017. godine reditelja Zaka Snajdera, a po scenariju Krisa Terija i Džosa Vidona i filmskoj priči Krisa Terija i Zaka Snajdera na osnovu stripa Liga pravde autora Gardnera Foksa i nastavak filma Betmen protiv Supermena: Zora pravednika iz 2016. godine.

I u ovom ostvarenju gledamo Gal Gadot kao „Čudesnu ženu“, a posebno je interesantno to što je među brojnim muškim superherojima ona jedan od glavnih aktera priče.

Kanal Nova Max će biti dostupan od 28. oktobra na EON, Total TV i D3 platformama za sve SBB korisnike u Srbiji i Telemach korisnike u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

BONUS VIDEO: Dodela međunarodne nagrade EMI u Dubrovniku: Poznati iz regiona otkrili svoje omiljene telenovele