Drena Mršić, najmlađa zvezda serije Kljun: Nemam tremu, jedva čekam emitovanje

Film 04. okt. 202114:16 > 14:20
Podeli:

Serija "Kljun", koja je ušla u selekciju deset najboljih serija Kanskog festivala, večeras premijerno počinje da se emituje na televiziji Nova S od 21.30 sati, četiri puta nedeljno. Ovim povodom su u jutarnjem programu Nova S gostovali glumica Drena Mršić, najmlađi član ekipe serije i jedan od reditelja, Uroš Tomić.

Drena Mršić u seriji tumači ćerku glavnog lika, Sonje Klju, koja je detektivka koja istražuje misteriozno samoubistvo u Subotici.

Ona je na samom početku razgovora s voditeljkom Nevenom Madžarević otkrila da nema tremu pred početak emitovanja serije.

PROČITAJTE JOŠ

„Ja nikad nemam tremu. Na kastingu jesam, na kastingu sam se tresla, ali konkretno sad ili na setu, stvarno nemam tremu. Ono što je čudno je da imam tremu samo kad u školi glume radimo predstave kroz koji se stariji prikazuju, a mi mlađi imamo jako sitne uloge. Tu imam jako veliku tremu, a na setu je nisam imala, jer je to sve moglo da se ponavlja, ali sad nemam tremu jer ja više od svega volim da dajem intervjue“, rekla je kroz osmeh mlada glumica.

Drena priznaje da je dosad imala priliku da odgleda samo dve epizode serije.

„Ja sam, kao i gledaoci na Niškom, Palićkom i Sarajevskom filmskom festivalu, imala prilike da vidim dve epizode. Kad smo snimili seriju, malo sam se i nervirala što nisam mogla sve odjednom da vidim, a sad mi je i drago, zato što toliko čekam danas, bez obzira što sam ih dosad već par puta gledala, čekam da ponovim da se setim, i čekam sredu posebno da bih gledala tu treću epizodu“, otkrila je Drena.

Gostovanje glumice Drene Mršić i reditelja Uroša Tomića pogledajte u video prilogu na početku teksta.

Bonus video

Pogledajte trejler za seriju „Kljun“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar