Ivana Vuković o seriji „Kljun“: Snimanje je bilo kao neka super ekskurzija

Emisije 03. okt. 202115:47
Podeli:

Glumica Ivana Vuković gostovala je u jutarnjem programu "Probudi se", a povod njenog gostovanja jeste televizijska serija "Kljun", koja će se od sutra emitovati od ponedeljka do četvrtka na TV Nova S od 21.30 sat.

PROČITAJTE JOŠ

Serija „Kljun“, snimana u produkciji „United media“ ne samo da je prva serija iz Srbije, već i iz ovog dela Evrope, koja se našla u selekciji Kanskog festivala. Među 10 najboljih serija koje će se gledaocima predstaviti ove godine u Kanu od 8. do 13. oktobra.

Glumica Ivana Vuković tumači glavnu ulogu Sonje Kljun, a svoje iskustvo podelila je sa Mašojevićem na temu kako ljudi komentarišu njen lik i to što je porede sa skandinavskim serijama

„Ništa meni lično nije rečeno da znam zbog čega, ali vizuelno može da podseća. Mislim da je tema ta koja uključuje taj neki momenat snova, ekstrasensa kod glavne junakinje i njene ćerke, što nije način na koji se obrađuje takva vrsta stvari kao kod nas“, rekla je Ivana i dodala:

„Imali smo veliku sreću da se niko za vreme snimanja nije razboleo. Mi smo se izmestili u Suboticu i drugačija je atmosfera kad nisi u svom gradu. To je kao neka super ekskurzija, a zapravo su svi fokusirani samo na to. Bilo je mnogo momenata sreće“, rekla je Ivana.

Nova serija u produkciji imaće 10 epizoda, a premijerno će se emitovati od ponedeljka, 4. oktobra, na televiziji Nova S. Sve epizode serije „Kljun“ biće dostupne i onima koji nisu SBB korisnici preko bilo kog interneta u Srbiji, putem EON mobilne, EON Smart TV aplikacije i na eon.tv.

BONUS VIDEO: Serija „Kljun“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar