Vukić: Serija Kljun tera na bindžovanje, drugačija od svih naših koje gledamo

Showbiz 30. sep. 202113:49
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Serija "Kljun" prva je srpska serija koja se našla u selekciji prestižnog međunarodnog festivala serija u Kanu, a od 4. oktobra će se premijerno prikazivati na kanalu Nova S. Glumac Stefan Vukić je, gostujući u Novom danu, rekao da je serija drugačija od svih naših koje smo gledali i to na dobar način, kao i da tera na "bindžovanje".

Vukić glumi lik Miće Tota, mladog detektiva iz Subotice, ambicioznog i pomalo smešnog, koji mnogo voli da gleda holivudske filmove i koji bi voleo bi bude kao njihovi glavni junaci.

PROČITAJTE JOŠ

Govoreći o tome da su oni koji su pogledali seriju ocenjivali da liči upravo na američke ili na skandinavske, a da svakako ne liči na naše serije, Vukić kaže da se radi o žanrovski specifičnom ostvarenju. Estetika serije i to kako je snimana je zanimljivo i neobično, kaže glumac.

Ima malo više misterije, ima malo komedije, ima malo trilera, ima malo drame, ima i ljubavi, jer ne može bez toga, kaže Vukić koji ne želi da otkriva više detalja.

„Serija je drugačija na dobar način od drugih serija koje smo ovde navikli da gledamo. Kvalitetno je urađeno to što je drugačije – taj splet žanrova i stila su meni bili baš zabavni da gledam. Naravno, pored zabavne fabule koja nas uvek u serijama drži, ovo je nešto što je izdvaja“, naveo je.

Kaže da serija prosto tera na „bindžovanje“.

Govoreći o tome da se u seriji pojavljuje i Mićko Ljubičić, u ulozi detektiva, otkriva da ovoga puta nije komičan, kako smo navikli.

U seriji ima dosta i novih lica, onih koje nismo gledali na TV, kaže gost Novog dana.

Celo gostovanje pogledajte na N1. 

BONUS VIDEO: Nova.rs na snimanju serije „Kljun“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar