Foto: AMC / Planet / Profimedia

Originalna AMC-ova serija koju obožavaju ljubitelji horora širom sveta „Fear The Walking Dead“ vraća se na male ekrane novom, sedmom sezonom! Svetska premijera očekuje se 18. oktobra u terminu od 03.00h sa reprizom istog dana u 22.00h po našem vremenu na AMC kanalu.

Šta smo videli u prethodnoj sezoni?

U eksplozivnom finalu šeste sezone koju smo imali prilliku gledamo poslednjih meseci,  Morgan (Lennie James) i Strand (Colman Domingo) nisu uspeli da spreče Tedija (John Glover) da detonira bojeve glave širom Teksasa.

PROČITAJTE JOŠ

Šta nas očekuje u novoj sezoni?

Početak 7. sezone Fear The Walking Dead od ovog oktobra na AMC kanalu prati Morganovu grupu rasutu po pejzažu Teksasa dok pokušavaju da prežive nuklearne posledice koje su doneli Tedi i njegovi sledbenici. U međuvremenu, Morgan Jones i Victor Strand sukobljavaju se oko svojih filozofija.

Oni koji su preživeli Tedijev nuklearni „kraj“ saznaće ko su zaista i od čega su zapravo sazdani u ovom novom „Početku“… čak i kada to podrazumeva veliku cenu koju moraju da plate oni koje su nekada smatrali svojom porodicom.

Nove uloge i povratak starih

Sydney Lemmon se vraća kao Isabelle, Omid Abtahi kao Hovard, Gus Halper se glumačkoj ekipi pridružio kao “Will”.

Glumca Lennia Jamesa ćemo gledati kao Morgana Jonesa, Maggie Grace kao  Altheu Szewczyk-Przygocki, Colmana Dominga kao Victora Stranda, Danay Garciu kao Lucianu Galvez, Austina Amelia kao Dwighta, Alexu Nisenson kao Charlie, Karen David kao Grace Mukherjee, Jennu Elfman kao June „Naomi/Laura“ Dorie, Rubena Bladesa kao Daniela Salazara, Keith Carradine kao Johna Doria Sr, Mercedes Mason kao Ofeliu Salazar, Mo Collins kao Sarah Robinowitz, Colbi Hollman kao Wesa, Christine Evangelistu kao Sherri.

Glumci kao reditelji i reditelji kao glumci

Glumica i rediteljka Aisha Tyler, koja je režirala 13. epizodu u 6. sezoni, pridružila se glumačkoj ekipi za sada u nepoznatoj ulozi. Glumci Colman Domingo (koji tumači Victora  Stranda) i Alycia Debnam-Carey (koja tumači Aliciu Clark), režirali su po jednu epizodu u sedmoj sezoni. Ovo je četvrti put da je Domingo režirao epizodu, prva je bila dvanaesta epizoda 4. sezone, druga je treća epizoda 5. sezone, a treća treća epizoda 6. sezone, a Alicia Debnam-Carey je ove sezone debitovala kao reditelj.

BONUS VIDEO: Kljun najuspešnija regionalna serija fascinantna mešavina žanrova

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)