Foto: Jerry Perez PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Sem Asgari, verenik Britni Spirs, kritikovao je Netfliks zbog dokumentaraca "Britney vs Spear" koji su napravili o pop zvezdi, a čiji je trejler objavljen pre dva dana na Jutjubu.

Asgari je na Instagramu napisao da se nada da će profit od filmova biti doniran organizacijama koje se zalažu za slobodu njegove verenice.

PROČITAJTE JOŠ

U takvoj zamisli ga je podržao i Bobi Kembel, inače menadžer pop zvezde Lejdi Gage, koji je napisao na Instagramu da „Netfliks eksploatiše Britni Spirs“.

„Koliko novca zarađuju ljudi na ovom filmu? Mora da postoji transparentnost i da se zna koliko će Netfliks zaraditi od filma, kao i da li će donirati taj novac organizacijama koje se zalažu za slobodu Britni Spirs ili onih koji nemaju mogućnosti da finansiraju svoje borbe a nalaze se u istoj situaciji kao Britni?“, napisao je Bobi.

Britni se još uvek nije oglasila u vezi sa filmom, ali nakon što je početkom godine New York Times objavio dokumentarac „Framing Britney Spears“, pop zvezda je na Instagramu napisala da se osećala posramljeno, te da je „plakala sam dve nedelje nakon premijere“.

Film će premijeru imati 28. septembra ove godine, samo dan pre drugog najvećeg saslušanja pevačice, njenog oca i advokata, kada će konačno biti doneta presuda – da li je pevačica slobodna, ili ne.

BONUS VIDEO: Madona, najveća pop zvezda svih vremena 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.