Feđa Stojanović: Vučiću, Seka ima pravo na svoje mišljenje

Showbiz 04. dec. 202011:10
Podeli:
Foto: E-Stock/Jovan Jovanović/Aleksandar Baclija

Glumac Feđa Stojanović podržao je koleginicu Seku Sablić, nakon jučerašnjeg gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića na RTS-u, prilikom kojeg je govorio o čuvenoj jugoslovenskoj i srpskoj glumici.

„Ja mogu kao njen kolega u svakom pogledu da je podržim, nevezano od toga šta je govorila i šta je pričala. Ona je moja koleginica, velika glumica, mislim da nije u redu da se bilo ko suprotstavlja nekome ko ne misli kao taj kome se to ne dopada. Ona je naš nacionalni umetnik, i ima pravo na svoje mišljenje. Podržavam je i kao glumicu, i kao čoveka, i kao koleginicu sa kojom sam imao čast da nekoliko puta igram i radim“, rekao je Feđa za Nova.rs i dodao:

PROČITAJTE JOŠ

„Generalno, ono što ne podnosim, ne podnosim bilo koju vrstu mržnje koja se zadesi onda kada ljudi ne misle onako kako se vama ne dopada.“

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, sinoć je gostujući na RTS-u pokušao da opravda napade poslanika Srpske napredne stranke Marka Atlagića na glumicu Seku Sablić. On je izjavio da nije saglasan sa onim što je Atlagić rekao o Seki, ali da je „izašao njen čisto politički intervju.“

„Nisam saglasan sa načinom na koji se poslanik Marko Atlagić obratio glumici Seki Sablić… Ali, izašao je njen čisto politički intervju. Ni sa jednom rečenicom se ne bih saglasio. Ali, takođe nije bilo potrebno ni Marku da karakteriše i daje svoju ocenu kakva je Seka Sablić. To je politički pogrešno“, rekao je Vučić na RTS i dodao:

„Nama ovo šteti, iako znam da Atlagić to nije namerno uradio.“

Poslanik vladajuće koalicije Marko Atlagić, ranije je kritikovao glumicu zbog stavova izrečenih u intervjuu za “NIN”, gde je između ostalog izjavila da je “otadžbina tamo gde ti je dobro, a ne gde su sarme”.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar