Foto: Arhiva,E-Stock/Miloš Rafailović,E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Pop zvezda Jelena Karleuša jedna je od najplaćenijih domaćih javnih ličnosti na Instagramu. Sa više od 2 miliona pratilaca, pevačica za reklamu na Instagramu uzima i više od deset hiljada evra. U stopu je prati i folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja prema navodima izvora, za reklamu na ovoj društvenoj mreži uzima čak 6000 evra. Tu su i Seka Aleksić, Anastasija Ražnatović, Teodora Džehverović i Maja Berović.

Cenovnik za reklamu „na zidu“ i na „storiju“, nije isti. Seka, Teodora i Maja Berović navodno za reklamu na zidu traže oko 2.500, dok je cena za stori oko 1.500 evra.

PROČITAJTE JOŠ

Ne zavisi sve od broja pratilaca.

Nataša Bekvalac, koja ima oko 800.000 pratilaca, uzme i po 3.500 evra za objavu na zidu, a za stori traži 2.000 evra. Sve pevačice imaju i popuste ako sa nekom firmom ili profilom naprave dugoročnu saradnju.

Popularni mladi glumci su malo „jeftiniji“, što je i razumljivo, s obzirom na to da imaju manji broj pratilaca, između 100 i 500 hiljada.

Prema navodima izvora, Luka Raco za reklamu na svom Instagramu uzima između 500 i 1000 evra. Slično je i sa Ammarom Mešićem i Oljom Lević.

Neke dugoročne saradnje, koje se računaju u paketima – primera radi, 10 Instagram storija i 5 objava na zidu, naravno, koštaju više.

Cena takvih paketa se kreće između 4 i 7 hiljada evra.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)