Džeju održan pomen: Unuk prvi put na dedinom grobu

Showbiz 14. jan. 202116:02
Podeli:
Foto: Arhiva

Legendarnom pevaču narodne muzike, Džeju Ramadanovskom, koji je 6. decembra prošle godine preminuo u snu od posledica srčanog udara, danas je održan pomen na Novom groblju u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ

U Aleji zaslužnih građana u jutarnjim satima prvo se okupuila porodica, a potom brojni prijatelji, kolege i saradnici. Tokom obreda u prvom redu su stajali Džejeva bivša supruga Nada, ćerke Marija i Ana, zet Adil Maksutović, koji su sve vreme bili ćutljivi i uplakani. Prvi put na groblju je prisustvovao Anin i Adilov sin Andrijan, koji je došao da oda dedi počast za kojeg je bio najviše vezan.

Među Džejevim kolegama bili su Stevan Anđelković, Zoran Jagodić Rule, Acko Nezirović i drugi.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Podsetimo, Ramadanovski je 6. decembra zaspao u svom stanu na Dorćolu i više se nije probudio. Njega je zatekla u krevetu dugogodišnja prijateljica i saradnica Andrijana, koja nije uspela da ga probudi, da bi odmah pozvala Hitnu pomoć. Džeja su pokušali da reanimiraju, ali nisu uspeli da ga povrate u život. Njegova smrt pogodila je ceo Balkan, te su se ljudi danima opraštali od njega. Na dan sahrane održan je koncert u njegovu ćast na Dorćolu, gde se na video bimu puštao snimak koncerta iz devedesetih.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar