Džejla Ramović: Ne smatram sebe zvezdom

Showbiz 28. jan. 202123:07
Podeli:
Džejla Ramović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

"Šta je zvezda? Šta je tačno opis toga? Mi smo tu da radimo i pevamo, pa ako sam ja nekome zvezda hvala puno, ali ja to ne smatram baš. Ne može to da pređe preko mojih usta", rekla je pevačica Džejla Ramović.

Džejla Ramović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pobednica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Džejla Ramović, nedavno je obradila pesmu „Ginem“ grupe Magazin, koja je za kratko vreme prikupila simpatije publike. S obzirom na uspeh i plasman koji je doživela do sad, mlada Bosanka sebe smatra skromnom devojkom koja se nije uzvedila kao brojne javne ličnosti koje su dobile mogućnost da se prikažu u medijima.

PROČITAJTE JOŠ

„Šta je zvezda? Šta je tačno opis toga? Mi smo tu da radimo i pevamo, pa ako sam ja nekome zvezda hvala puno, ali ja to ne smatram baš. Ne može to da pređe preko mojih usta“, rekla je Džejla u emisiji „Grand News“.

Ramovićeva takođe ne krije ni to da drago što je obradila pesmu „Ginem“, ali da ona ne može suditi da li je njena verzija bolja od originala.

„Ja previše volim taj original, i svaka pesma je u originalu to što treba da bude. Ne želim da prihvatim koja je bolja verzija“, rekla je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar