Džejla Ramović je obradila čuveni hit grupe Magazin

Showbiz 10. dec. 202016:38
Podeli:
Džejla Ramović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Nova pesma u projektu Radija S – Zvezde pevaju zvezde, je "Ginem" a izvodi je Džejla Ramović. Tema ovog projekta je Ex Yu, a pesmu grupe Magazin, Džejla je slušala u kući od kad se rodila jer je to muzika koja se stalno slušala u porodici Ramović. Zanimljivo je da je pesma starija od pevačice 4 godine a njena mladost je donela novi zvuk i svežinu, što je i glavna ideja ovog projekta.

PROČITAJTE JOŠ

„Kad su mi rekli da treba da obradim Ginem, ja sam rekla ‘top!’. Pevam je ceo život, odlično je znam i bila sam oduševljena“, rekla je Džejla gostujući na Radiju S.

Bila je iznenađena kad je shvatila da ima status zvezde.

„Bila sam jako srećna kada sam dobila poziv za učešće u projektu „Zvezde pevaju zvezde“ pitala sam se ‘Da li sam ja došla do toga?’ pošto pratim projekat već godinama dok još nisam bila poznata.“

Inače, malo je poznato da su sve sestre Ramović telentovane za muziku. Džejla ne krije da jedna od sestara, po njenom mišljenju ima najlepšu boju glasa:

„Srednja sestra Lejla, mislim da ima najlepšu boju glasa na svetu i uvek kažem da bolje peva od mene“, ispričala je Džejla za Radio S.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar