Džejla Ramović: Moj život je bio pravi šou program

Showbiz 19. dec. 202019:19
Podeli:
Džejla Ramović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

"Nisam ni osetila popularnost. U glavi mi je bilo samo to da imam previše obaveza i da moram sve da stignem. Nema tu razmišljanja o tome da sam, kao, uspela. Ono, trčim tamo, vamo, malo u jedan grad, malo u drugi, i tako... Ali, to je baš bio stresan period i izgubila sam devet kilograma", otkriva pevačica Džejla Ramović o svojim problemima posle pobede u "Zvezdama Granda".

PROČITAJTE JOŠ

Mlada regionalna pevačica Džejla Ramović nakon pobede u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ imao je veoma stresan period. Poznata Bosanka zbog brojnih obaveza oko snimanja i nastupa nije uspela da uživa u datoj slavi i popularnost, nego je tek dve godine nakon trijumfa uspela da, kako je otkrila u emisiji „Đir sa Memom“, konačno danula dušom.

„Posle pobede u „Zvezdama Granda“ moj život je pravi šou program.  Život mi se promenio preko noći. Navikla sam se vremenom na taj stres, prošlo je dve godine od trijumfa. Ljudi mi možda ne veruju, ali moj problem je taj što u „Zvezde Granda“ nisam išla s ciljem da pobedim. Govorila sam: „Biće šta Bog da. Ako bude, onda super“. Bila sam i oduševljena i presrećna zbog pobede, kako bih drugačije“, rekla je Džejla i dodala da je zbog stresa smršala devet kilograma.

„Nisam ni osetila popularnost. U glavi mi je bilo samo to da imam previše obaveza i da moram sve da stignem. Nema tu razmišljanja o tome da sam, kao, uspela. Ono, trčim tamo, vamo, malo u jedan grad, malo u drugi, i tako… Ali, to je baš bio stresan period i izgubila sam dosta kilograma, možda devet kila“, rekla je , između ostalog, Ramovićeva voditelju Sulejmanu Memu Haljevcu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar