Foto: Instagram/ dragana_mirkovic

"Suviše lak uspeh brzo oduzima draž ljubavi, prepreke joj daju vrednost, Drago mi je što se nakon toliko godina braka volite više nego ikad. Srećna godišnjica", glasila je jedna od brojnih čestitki od pevačicinih fanova.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić danas su obeležili 20 godina braka. Zbog situacije sa koronavirusom, folkerka je priredila intimno slavlje u Beču u krugu porodice. S obzirom na to da Bijeliči važe za jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni, oboje su više puta javno govorili da ne bi život mogli da zamisle jedno bez drugog.

Pevačica je tokom današnjeg dana dobijala brojne čestitke od kolega, a fanovi su joj javno čestitali na Instagramu, uz brdo lepih želja i poruka.

„Suviše lak uspeh brzo oduzima draž ljubavi, prepreke joj daju vrednost, Drago mi je što se nakon toliko godina braka volite više nego ikad. Srećna godišnjica“, glasi jedna od brojnih poruka ljubitelja pevačicine muzike.

Podsetimo, krajem devedesetih godina pevačica je u Beču srela biznismena Tonija Bijelića. Kako i sama kaže, upoznali su se kada ju je nakon jednog nastupa odvezao na aerodrom. Tom prilikom joj je poklonio set dijamantskog nakita i svoju vizit kartu. Nije želela da prihvati taj poklon pa ga je nazvala. On ju je odgovorio od namere da mu vrati poklon i zamolio je da mu se javi ponekad. Pevačica je jednom prilikom priznala da je tih dana skoro neprestano mislila na njega. Počeli su redovno da se čuju putem telefona, a kada je odlučila da ga poseti, poželela je i da tamo ostane. Kada se udala za njega 2.000 godine odselila se u Beč, a potom rodila dvoje dece Marka i Manuelu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)