Dragana Mirković ujedinila repere i narodnjake

Showbiz 11. jun. 202000:12 > 20:04
Podeli:
Foto: E-Stock/Mirko Rodic

Pevačica Dragana Mirković danas je izdala novu pesmu "Hej ljubavi bilo čija" za Ju tjub kanal "Two Louder", koju je snimila nakon ukidanja vanrednog stanja u Austriji.

Već u podne pevačica je dobila podršku sa svih strana sveta od svojih fanova, prijatelja i kolega. Međutim, ono što je zanimljivo jeste da je upravo ona spojila nespojivo. Naime, njenu novu numeru objavile su na Instagram profile brojne kolege koje se bave hip-hip i narodnom muzikom. Među prvima je pesmu okačio makedonski rep dvojac „2bona“, a zatim i Mile Kitić, Mira Škorić, Tanja Savić i mnogi drugi koji poštuje i prate njen decenijski rad.

Zbog cele situacije oko svetske pandemije folk zvezda za sada neće organizovati proslavu povodom promocije singla, što ne znači da uspeh i brojne preglede za nepuna 24 sata neće obeležiti u krugu porodice i bliskih prijatelja.

“U jeku pandemije mnogo ljudi mi se obratilo rečima da im je muzika pomogla da lakše podnesu izolaciju, i to me je inspirisalo da snimim novu pesmu i poklonim je publici čim se ukaže prilika. Spot nismo mogli da snimimo iz razumljivih razloga ali se nadam da ćemo tokom leta i to uraditi”, rekla je Dragana.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar