Podeli
Foto: Printscreen/Youtube

Hrvatske pevačice Nina Badrić i Jelena Rozga nedavno su imale nprijatno iskustvo kada su ih progonili pomahnitali fanovi. Njih dve nisu usamljeni slučajevi kada je u pitanju proganjanje od strane fanova. Postoji čitav spisak pevača, i to zvezda Granda, koje su bile žrtve samo jedne osobe. Pogodite koje...

Autor: Aleksandra Kolarević

PROČITAJTE JOŠ

Onomad je mlađanoj Miljani komšinica iz Niša dala savet da se uda za pevača, ubeđujući je da je ona idealan tip partnera za takvog muškarca. Miljana je komšinkin savet shvatila kao Simba reči duha svoga oca Mufase, pa se kroz rane tinejdžerske dane vodila time. Međutim, umesto prstena umalo da dobije narukvicu – onu za nogu, koju nose prestupnici. Ako biste pisali Miljanin maloletnički dosije, to bi izgledalo nekako ovako:

Dušan Svilar

Prva žrtva Miljanine opsesije bio je pobednik treće sezone takmičenja Zvezde Granda, Dušan Svilar. Miljana je tad imala samo 14 godina. Nabavila je njegov broj telefona i slala mu je poruke. Jednom prilikom je izjavila da joj se Dušan mnogo dopadao i da su se dopisivali i čuli telefonom.

“Rekao mi je – hoću da se dopisujemo, da mi uplatiš kredit – i ja u četiri ujutro preskačem prozor, po snegu bosa idem, uplaćujem mu kredit. On je tada učio korene. O istoriji smo pričali. I onda je on meni prestao da se javlja, i ja mu pošaljem poruku da ga uplašim – vući će ti se creva po Beogradu – i Dušan me prijavi policiji. Zvao me je inspektor za maloletničke delinkvente da dam izjavu. Rekla sam mu da mi se Dušan ne sviđa kao momak, već kao drug. Posle sam prešla u fan klub Darka Lazića”, ispričala je Miljana Kulić tokom učešća u jednom rijalitiju.

S druge strane, pevač je istakao da se nikad nisu dopisivali. Poruke koje je dobijao navodno su bile jednosmerne. Kada je počela da mu preti, pevač je Miljanu prijavio policiji.

Bilo je tu još tragikomičnih situacija. Na primer ona kada je maloletna Miljana iz Niša zapucala u Suboticu, rodni grad Dušana Svilara. “Niš Ekspresom”.

View this post on Instagram

🎤

A post shared by D U Š A N S V I L A R (@dusan_svilar_official) on

Darko Lazić

Iako su sada u korektnim odnosima, Darko Lazić, kao pobednik “Zvezda Granda”, bio je još jedna njena žrtva. Miljana je često znala da se zaputi u Brestač posle snimanja takmičenja. Nekoliko puta je Darko zbog nje menjao svoj broj telefona. Međutim, Miljana bi svaki saznala. Kako bi vam najbolje bilo dočarano do koje je mere Miljana bila luda za Darkom, sledi njena izjava:

“Kada sam pročitala u novinama da Darko voli devojke sa silikonima, odmah sam otišla da povećam usne”, ispričala je Miljana opet u jednom rijalitiju.

Darko Lazić Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

Miljanino uhođenje nije zaobišlo ni Darkovog mlađeg brata Dragana.

Mišel Gvozdenović

Vrhunac Miljaninog proganjanja bio je u slučaju mladog pevača, takođe takmičara Miljaninog omiljenog šoua. Miljana se zbog njega preselila u Čačak. Sav novac koji bi tada zaradila radeći u jednoj lokalnoj kafani, trošila je na taksi koji ju je vozao oko njegove kuće.

View this post on Instagram

Ko se rodio kao vuk,ne moze biti lisica… 🌚 #zadruga4

A post shared by 𝙈𝙞𝙨𝙚𝙡 𝙂𝙫𝙤𝙯𝙙𝙚𝙣𝙤𝙫𝙞𝙘 (@miselgvozdenovicofficial) on

Mišela je zivkala bez prestanka. Svojim proganjanjem šetala se iz krajnosti u krajnost – od suludog farbanja njegovog psa i kuće u roze boju, do bizarne posete groblja gde su mu sahranjeni deda i baba.

Jednom je polupala prozore kuće u kojoj je živeo, pa ju je Mišel prijavio policiji. Nakon toga usledile su preteće poruke. Čak je i njegovim kolegama slala uputstva za Mišelovu sahranu. Sada, ako upalite cirkus zvani rijaliti Zadruga, videćete Miljanu Kulić, (a.k.a. goniča pevača) kako vešto vija Mišela Gvozdenovića pred milionskim auditorijumom.

Printscreen / Youtube

PROČITAJTE JOŠ

Naravno, tu se spisak ne završava… Kako ne bismo dužili sa pojedinačnim opisima maltretiranja, samo ćemo kratko pobrojati imena pevača koji su uspeli da “prežive” Miljanu Kulić: Sloba Vasić, Nemanja Stevanović, Nemanja Nikolić, Milan Mitrović, Milan Dinčić Dinča.

Miljana je svakako napredovala u svojoj karijeri. Od goniča pevača do najinteresantnijeg i najplaćenijeg rijaliti igrača – ako se to uopšte može nazvati zanimanjem. Instagram je pun njenih fan stranica koje na dnevnom nivou objavljuju Miljanine bisere. Njeno reagovanje na svakodnevne situacije, neiscrpan je izvor gluposti koja, u većini slučajeva, ume da nasmeje. Njeno samopouzdanje verovatno ne bi moglo da se izmeri nijednom mernom jedinicom. I odatle počinje svaka priča vezana za njene bisere. Nebitno da li se radi o njenom izgledu, opštem obrazovanju ili pevačkim sposobnostima – Miljana je sebi najbolja.

Ruku na srce, budimo iskreni… Nema onoga ko nije čuo za makar jedan biser Miljane Kulić. Uostalom, verujem da nisam jedina čiji mozak, kada pročita neku njenu izjavu, transmituje famozno “kotrljajuće R”.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar