Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

"Ja sam jutros obavio sve: manikir, pedikr, depilaciju, šišanje... Uprkos tome što vodim računa o higijeni i svom fizičkom izgledu, morao sam još više da povedem računa. Sedim između dve vatre, odnosno između Jelene Karleuše i Viki Miljković. Sve vam je jasno. Ne mogu da izgledam kao kromanjonac i shodno tome, moraš da radiš sve to", rekao je roker za portal Nova.rs, koji je spreman na sutrašnje snimanje emisije "Zvezde Granda".

PROČITAJTE JOŠ

Đorđe David Nikolić tip-top je skockan od glave do pete za sutrašnje snimanje emisije „Zvezde Granda“ u velikom strudiju na Košutnjaku. Popularni muzički šou program nastavlja se posle višemesečne pauze zbog koronavirusa pod novim pravilima koja je osmislio direktor produkcije Saša Popović. Jedino se nije menjao stručni žiri, koji će i u ovom četvrtom krugu biti u punom sastavu, a svoje pozicije sutra će zauzeti Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Viki Miljković, Snežana Đurišić, Đorđe David Nikolić i Dragan Stojković Bosanac.

Jelena Karleusa
Foto:Instagram/karleusastar

Đorđe se već u jutarnjim satima „izglancao“ u kozmetičkom salonu kako bi opčinio svoju kolegnicu Jelenu Karleušu koja sedi pored njega u studiju. S obzirom na to da pevačici ništa ne može da promakne, roker je morao da se sredi da mu ona, kojim slučajem, ne bi nešto zamerila.

Foto:Promo/Grand

„Spreman sam. Vežbao sam sa kandidatima i ne mogu da dočekam da se svi okupimo i radimo. To je nešto što nam je zaista bilo potrebno. Svakodnevno se čujem sa članovima žirija i svi delimo isto mišljenje. Sigurni smo da će emisije biti još bolje i kvalitetnije jer smo svi odmorniji pošto nismo radili, a i posle korone dobro će nam svima doći da se malo opustimo i zabavimo. Ja sam jutros obavio sve: manikir, pedikr, depilaciju, šišanje kose… Uprkos tome što vodim računa o higijeni i svom fizičkom izgledu, morao sam još više da povedem računa. Sedim između dve vatre, odnosno između Jelene Karleuše i Viki Miljković. Sve vam je jasno. Ne mogu da izgledam kao kromaljonac i shodno tome, moraš da radiš sve to“, rekao je roker za portal Nova.rs.

Pogledajte i bonus video Đorđa Davida.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare