Foto:Nemanja Jovanović

"I torta - kako je htela! I poklon - kako je ona htela! I uvek će biti kako bude htela! Dok sam živ!", rekao je roker.

PROČITAJTE JOŠ

Đorđe David Nikolić juče organizovao malu proslavu u dečijoj igraonici povodom 6. rođendana njegove ćerke Staše, koju je dobio u braku sa suprugom Anom. Zbog mera predostrožnosti, roker nije pravio veliko slavlje već je samo pozvao najuži krug ljudi kako bi na kratko svojoj naslednici dan učinio lepšim i radosnijim. On ni sam nije svestan kako godine lete, pa je u velikom čudu da je Staša već velika devojčica.

„Proslavili smo rođendan kako je ona htela, u Liliput igraonici. I torta – kako je htela! I poklon – kako je ona htela! I uvek će biti kako bude htela! Dok sam živ! Moja Staša i njen šesti rođendan! Već???“, napisao je roker na Instagramu u opisu zajedničke fotografije.

Podsetimo, David sam živi u jednom stanu, dok njegova žena i ćerka žive u drugom. On sa njima provodi vreme svakodnevno, a uveče se vrati kod svoje majke na Novi Beograd.

„Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa detetom u drugom. Sa nama je sve u redu, suprugu volim najviše na svetu, ali zbog određenih životnih okolnosti, trenutno smo razdvojeni dok ne rešim stambeno pitanje“, rekao je roker svojevremeno za medije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare