Foto: Instagram/sladja_carpediem

Nakon porodičnog letovanja pevačeva porodica se vratila u Beograd, a on je odleteo u Frankfurt odakle je krenuo sa nastupima posle dužeg vremena.

PROČITAJTE JOŠ

Supruga Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković, danas je proslavila svoj rođendan. Naime, ovo je prvi put otkako su u braku da pevač nije prisustvovao proslavi jer je bio odsutan zbog posla. Nakon porodičnog odmora, folkerova porodica se vratila u Beograd, a on je produžio u Frankfurt odakle je krenuo sa prvim nastupima posle dužeg vremena.

„Slađa je organizovala proslavu u restoranu „Dolly Bell“ čiji je vlasnik pevačev menadžer Goran Lečić. Zabavi su prisustvovali najuži prijatelji i deca sa partnerkama. Ona nije zakupila ceo restoran nego je u bašti spojila nekoliko stolova i okupila goste. U jendom trenutku usledili su vatrometi na torti kao i brojne želje i čestitke. Đani se više puta uključivao putem video poziva da bi na kratko osetio delić atmosfere. Bilo mu je žao što nije bio tu jer su inače porodično jako vezani i uvek su tu jedni za druge, pogotovo za praznike“, kaže naš izvor.

Đani je inače u toku dana supruzi za rođendan poručio cvetni aranžman koji joj je stigao na kućnu adresu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)