Podeli
Radiša Trajković Đani Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"Verujte mi da sam željan kuće. Ovo sad kako ne radimo nekad mi dobro dođe, a s druge stane mi nedostaje i publika, odnosno moja familija. Publika je moja familija bez koje ja ne bih trajao. Volim da pevam jer se kod mene pije i veseli, baš kao kod moje kuće. Kod nas nikad nije dosadno", rekao je pevač.

PROČITAJTE JOŠ

Radiša Trajković Đani, koji je sa suprugom Slađanom bio osuđen na tri meseca kućnog pritvora zbog kršenja mera predostrožnosti tokom vanrednog stanja zbog koronavirusa, željan je porodice i kuće. Budući da je godinama svakog vikenda provodio u inostranstvu zbog nastupa, a često i radnim danima, pevaču najviše nedostaje porodična opuštena atmosfera. Koliko god da je vezan za svoj posao, nekada mu je, kako kaže, preko glave.

“Pivo i familija su mi najveći poroci. Ni dana ne mogu bez toga. Verujte mi da sam željan kuće. Ovo sad kako ne radimo nekad mi dobro dođe, a s druge stane mi nedostaje i publika, odnosno moja familija. Publika je moja familija bez koje ja ne bih trajao. Volim da pevam jer se kod mene pije i veseli, baš kao kod moje kuće. Kod nas nikad nije dosadno. Imas nas mnogo u porodici, uvek je smeh, vika, dreka, i pivo na stolu”, rekao je pevač, koji je nedavno trebalo da održi nastup u Švajcarskoj, ali je vraćen sa surčinskog aerodroma “Nikola Tesla”.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️

A post shared by Djani (@djanimusic) on

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.