Dino Merlin i Senidah „zapalili“ Jutjub svojim novim duetom

Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/Dino Merlin

Tokom onlajn koncerta povodom dočeka 2021. godine, pevač Dino Merlin predstavio je publici svoj novi duet sa popularnom Senidah, koji nosi naziv "Dođi". Spot od sinoćnjeg objavljivanja broji do sada preko 700 hiljada pregleda na Jutjubu.

PROČITAJTE JOŠ

Najava ove neočekivane muzičke saradnje na društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju, a Dino Merlin i Senidah se nadaju da će duet „Dođi“ ponoviti veliki uspeh i slušanost koju ima Merlonov hit „Mi“.

Video-spot za pesmu „Dođi“, koju je napisao Dino Merlin, snimali su u Sarajevu i Lukomiru, a režirala ga je slovenska rediteljka Kukla, koja potpisuje i spot za pesmu“Mi“.

– Saradnja s Dinom za mene je ostvarenje snova, ovo je za mene sve, moje srce je puno kad slušam naše glasove zajedno. Dokazala sam sebi još jednom da je ostvarivo sve što želim celim bićem i dušom. Ovo je pravi dokaz i motivacija za dalje. Ništa nije nemoguće i sad slobodno mogu nastaviti da sanjam. Ova godina je definitivno bila drugačija za sve nas, vreme je čudno prolazilo i čudne stvari su se događale. Snimanje smo podelili u nekoliko faza, a svaki put naša energija se širila i postajala je jača. Otkrila sam i predivne delove u Bosni, upoznala drage ljude, a Dino me tako lepo čuvao i nije dopuštao da mi išta nedostaje – rekla je popularna Senidah, prenosi „24 sata“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar