Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Tokom ove godine svetski poznati muzičar Eminem doživeo je negativno iskustvo iskustvo, kada je nepoznati muškarac provalio u njegovu kuću u Detroitu.

PROČITAJTE JOŠ

Reper je prvobitno mislio da je provalnik bio njegov nećak, ali je kasnije shvatio da je reč o strancu, čije je ime saznao tek nakon dolaska policije. Naime, Metju Dejvid Hjudžis je uspeo prevesla obezbeđenje, kamenom je razbio prozor i ušao u kuću.

Policajac Adam Hekstok je u sredu na sudu rekao da je Eminem u policiji ispričao kako je pitao provalnika šta radi u njegovoj kući, a on mu je odgovorio da je tamo kako bi ga ubio, piše portal „Music News“. Reperov advokat se na ročište uključio putem video veze, dok Eminem nije.

Međutim, Hjudžisov advokat, Ričard Glenda, rekao je stranim medijima kako njegov klijent negira da je to izjavio.

„Nisam siguran otkud je to došlo. Nije bilo fizičkog kontakta među njima u kući“, rekao je advokat.

Hjudžis je u pritvoru otkad je Eminem pozvao policiju nakon provaljivanja u njegov posed. Optužen je za provalu i zlonamerno uništavanje imovine. Kaucija iznosi 50.000 dolara, a sudija je odbio zahtev za smanjenje iznosa tvrdeći kako Eminemova slava nije bila faktor u odlučivanju. Suđenje provalniku nastavlja se 28. septembra.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)