Foto:STZARSPORT Srdjan Stevanovic

Ljubavna priča pevačice Katarine Sotirović i bivšeg košarkaša Aleksandra Rašića ipak neće imati srećan kraj. Iako su već dva puta stupali u brak, pevačica je sigurna da neće biti treće sreće.

Autor: Aleksandra Kolarević

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnja pevačica Koktel benda, Katarina Sotirović, nakon dužeg zabavljanja udala se za košarkaša Aleksandra Rašića 2007. godine. Te godine je izdala i prvi solo album „Devojka za udaju“, nakon kojeg se polako povlači sa estrade i okreće se porodičnom životu.

Od prvog dana zajedničkog života Katarina i Aleksandar želeli su dete. Pokušavanja prirodnim putem nisu bila uspešna. Išli su na sva moguća ispitivanja i ustanovili da zdravstvenih problema zapravo nema. Mnogo stresa i opterećivanja oko drugog stanja, pevačici nije donelo ništa dobro. Katarina je skroz prestala da se bavi pevanjem. Karijeru i posao koji je radila od svoje devetnaeste godine žrtvovala je zbog supruga i bebe koju su oboje želeli.

Foto.E-Stock_stanislav_nedelja

Kako bi ispunila svoje dane, Katarina je s prijateljicom otvorila butik. Posao joj je dobro krenuo, ali nije bila u potpunosti ispunjena. Falilo je „ono nešto“. S druge strane, suprug Aleksandar je sve tri godine braka bio okrenut svojim sportskim obavezama, što je bilo i očekivano, jer je tad imao 26 godina, a košarkaška karijera mu je bila u usponu.

I pored sve želje da sačuvaju brak, Katarina i Aleksandar u tome nisu uspeli. O rastanku su se dogovorili pre nego što je Aleksandar otišao na Svetsko prvenstvo u košarci. Nikome nisu želeli da pričaju o tome dok se sve ne završi. Kada se Saša vratio, sve je već bilo spremno. Čekao se samo njegov potpis. Razveli su se 2010. godine.

Jednom prilikom pevačica je izjavila da su se sporazumno razišli i da uzrok njihovog razvoda nije bio nikakav skandal ni drama. Nije mnogo volela da priča na tu temu, mada je u par navrata priznala da joj nedostaje bivši suprug. Godinu dana kasnije, Katarina i Aleksandar su dali drugu šansu svom braku. 2011. godine su se ponovo venčali i postali su nerazdvojni. Nedugo nakon toga dobijaju ćerku Juliju. Zbog Aleksandrovog košarkaškog angažmana preselili su se u Ankaru, u Tursku. Tamo su 2016. godine svoju tročlanu porodicu proširili za još jednog člana, sina Davida.

 

View this post on Instagram

 

Bila na planini,da ne bude da nisam❄️⛷?#kopaonik #savrsenstvo #februar #zima2020

A post shared by Katarina Sotirovic (@sotirovicka) on

Nakon što se košarkaš penzionisao, vratili su se u Srbiju, i sada žive u Beogradu. Nakon povratka u svoju zemlju, Katarina je oduševljeno nastavila gde je i stala. Vratila se muzici, a polako i nastupima pred publikom koja je se i te kako uželela. Vremenom je uspela da vrati svoju devojačku liniju.

Iako su dobili dvoje dece, bivši košarkaš i pevačica nisu uspeli da prevaziđu razlike. Ove godine su, opet, odlučili da stave tačku na svoj dugogodišnji brak.

„U junu smo se definitivno razišli nakon 14 godina zajedničkog života. Odluka da se raziđemo došla je u trenutku kada smo shvatili da ne želimo da se decenijama „razvlačimo“ u nekim lošim emocijama. Bolje sada nego kasnije. Sve smo probali i sve smo pokušali, ali smo na kraju shvatili da smo ovako najbolji. Sale je divan čovek i divan otac, i mi se mnogo volimo, ali shvatili smo da kao par ne funkcionišemo. Mi se družimo i viđamo, o svemu se dogovaramo“, otkrila je pevačica.

„Sada razumem ono američko: rastali su se zbog nepremostivih razlika. Mi naše zaista nismo uspeli da premostimo“, izjavila je Katarina.

 

View this post on Instagram

 

To bilo…#tb #sotirovicka

A post shared by Katarina Sotirovic (@sotirovicka) on

Bivči supružnici su u dobrim odnosima i lepo se dogovaraju oko svega. Kao ni prethodni, ni ovaj razvod nisu pratili nikakvi skandali, scene ili kontroverze. Ipak, pevačica je sigurna da se više neće miriti sa bivšim mužem. Njihova ljubavna priča ipak neće imati treću sreću.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.