Foto: YouTube Originals / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Demi Lovato otkrila je u najavi dokumentarne serije "Dancing With The Devil", koja će premijerno biti prikazana 23. marta, šta joj se dogodilo nakon što se 2018. godine predozirala.

PROČITAJTE JOŠ

U ovoj dokumentarnoj seriji poznata pevačica pričaće o svojim porocima, kao i posledicama koje su ti poroci ostavili na nju.

„Imala sam tri moždana udara, imala sam infarkt. Lekari su tada rekli da mi je ostalo pet do deset minuta života“, kaže Demi Lovato, koja se 2018. godine predozirala.

U dokumentarnoj seriji ona sebe upoređuje sa mačkom, jer je mnogo puta bila na ivici smrti, a za mačku se kaže da ima devet života.

„Znate, ja živim deveti život. Spremna sam da se ponovo bavim onim što volim, a to je muzika“, poručuje Demi u ovoj seriji.

Foto: YouTube Originals / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

O posledicama onoga što je doživela rekla je:

„Imam oštećenje mozga i danas se borim sa posledicama. Ne vozim automobil jer imam problem sa vidom“. Dodala je da je dugo imala poteškoće sa čitanjem.

„Zaista je bila velika stvar kada sam uspela da pročitam knjigu, recimo, dva meseca kasnije jer mi je vid bio toliko zamagljen“, istakla je.

„Prešla sam liniju koju pre toga nisam prelazila“, prokomentarisala je uzimanje prekomerne doze narkotika.

Foto: YouTube Originals / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U dokumentarcu od četiri nastavka pojavljuju se i pevačicina majka Dijana de la Garsa, očuh Edi i sestra Dalas, kao i mlađa polusestra Medison. Trejler počinje fotografijama Demi Lovato iz detinjstva, prikazima njene uspešne karijere u Diznijevim serijama, ali i burnih meseci koji su prethodili predoziranju koje ju je umalo koštalo života.

Prikazuje se i njena veridba sa Maksom Eričom koja se desila u julu prošle godine, a onda i njihov buran raskid na društvenim mrežama koji je usledio dva meseca kasnije.

U seriji o Demi Lovato i njenim naporima da se izbori sa „demonima“ govore njeni prijatelji Kristina Agilera i Elton Džon, a ona je u saopštenju povodom dokumentarca rekla sledeće:

Foto: YouTube Originals / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Prošle su dve godine otkako sam se suočila licem u lice sa najmračnijom tačkom u svom žiovtu, ali sam sada spremna da podelim priču sa svetom. Prvi put ćete, sa moje tačke gledišta, moći da vidite kako se odvijala moja borba i trajno isceljenje. Zahvalna sam što sam uspela da pređem ovo putovanje, suočim se sa prošlošću i konačno je podelim sa svetom“.

Reditelj ove serije Majkl D. Ratner rekao je da je snimanje počelo 2018. tokom svetske turneje Demi Lovato „Lovato’s Tell Me You Love“ koja je okončana u julu te godine.

Demi je 24. jula, pred koncert u Nju Džersiju, prevezena u bolnicu u Los Anđelesu zbog predoziranja. Vatrogasna služba LA potvrdila je za magazin „Rolling Stone“ da je odgovorila na hitan poziv iz pevačicinom doma.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar