Demi Lovato besna na bivšeg verenika, neće da čuje za njega

Showbiz 30. sep. 202011:07
Podeli:
Foto:EPA-EFE/PAUL BUCK

Nedavni raskid pop zvezde Demi Lovato i njenog verenika Maksa Martina izazvao je lavinu reakcija u Holivudu. I dok je Demi ćutala o raskidu, Maks je iskoristio društvene mreže kako bi rekao šta stvarno misli o svojoj (nekadašnjoj) verenici.

Maks je na Instagram storijima objavio nekoliko postova, navodeći da je o raskidu čuo iz tabloida, potom negirajući raskid. Kasnije je napisao i da voli Demi Lovato, te je podelio nekoliko njenih pesama na storiju.

PROČITAJTE JOŠ

Izvor za „E News“ navodi da je Demi „posramljena“ zbog njegovih „ispada“, te da ne želi da više bude u kontaktu sa njim.

„U ovom trenutku ona ne želi da bude sa njim u kontaktu. Potpuno je posmraljena i ne dopada joj se to što je o njihovoj vezi javno govorio na društvenim mrežama“, rekao je izvor.

Prema rečima izvora, Maks ne želi da prihvati činjenicu da je njihova veridba raskinuta i pokušava da je kontaktira. Ona je s druge strane zabrinuta da bi on mogao da ugrozi njenu reputaciju.

„Ne može da veruje da se upecao na tabloide i da sada javno govori o njihovom raskidu na Instagramu. Njoj je to ponižavajuće. Ne želi da ga vidi više“, zaključio je izvor.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar