Podeli
Danilo Mašojević Foto:Privatna arhiva

Jutarnji program "Probudi se", nakon jednomesečne pauze nastavlja sa novom sezonom. Prva emisija će premijerno biti emitovana sutra ujutru sa početkom od 5.55 na televiziji Nova S. Danilo Mašojević, jedan od voditelja jutarnjeg programa, govorio je za Nova.rs o letnjoj pauzi, ali i o gostima koje će intervjuisati tokom ove nedelje.

PROČITAJTE JOŠ

“Prvi septembar ću provesti u Trebinju gde sam zbog Nebojše Glogovca pripremao iznenađenje uživo sa Brankom Katić. Popodne će za “Među nama” govoriti Milica Glogovac, zato sam tamo, radujemo se svi početku nove sezone i za jutarnji program “Probudi se”, ali i za “Među nama””, rekao je Danilo za Nova.rs i dodao:

“Leto je bilo neobično, ali sam uspeo da otputujem do Crne Gore na osam dana, gde sam se provodio sa drugarima, prijateljima i familijom i iskreno, uživao. Na kraju sam ipak uspeo da se osolim i da odmoran krenem u novu sezonu. Radnim danima ćemo trajati pola sata duže, a vikendom sat vremena duže. Jedva čekam subotu ujutru da poželimo dobro jutro gledaocima. Nadam se da ćemo im i posle mesec dana pauze biti navika svakog dana kada je reč o buđenju uz Novu televiziju.”

Danilo Mašojević Foto:Privatna arhiva

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter. 

Komentari

Vaš komentar