Danijela Karić Foto: Privatna arhiva

"Postoji ona stara izreka: "Nije mama koja rodi nego koja odgoji". Idem tom logikom, pa sam mama koja je posvećena deci i koja im pruža ljubav, sigurnost, sreću, zagrljaj jer takvih stvari nikada nije dosta. Družim se s njima, igram, pričam", rekla je pevačica Danijela Karić.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Danijela Karić maksimalno je posvećena svojoj deci. Bez obzira na to što se sa trećim detetom porodila pre manje od godinu i po dana, ona je zbog porodice posao i karijeru stavila u drugi plan. Sve joj je nebitno osim supruga Ivana Mileusnića, ćerke i dva sina, pa se tako i ponaša. Karićeva za portal Nova.rs otkriva kakva je majka i kako vaspitava decu.

„Malo je čudno govoriti o sebi, pogovoto kakva sam mama. Za svoju decu sam sigurno najbolja i najlepša pošto mi moja ćerka to svakodnevno ponavlja. Zaista se trudim da dam sve od sebe i da budem u svakom smislu te reči „mama“. Postoji ona stara izreka: „Nije mama koja rodi nego koja odgoji“. Idem tom logikom, pa sam mama koja je posvećena deci i koja im pruža ljubav, sigurnost, sreću, zagrljaj jer takvih stvari nikada nije dosta. Družim se s njima, igram, pričam… Ako je mama dobro, srećno, zdravo i veselo raspoložena onda su i deca takva“, kaže Danijela i dodaje da joj suprug pomaže da bude najbolja mama na svetu.

Foto:Privatna arhiva

„Dosta uticaja ima moj muž jer on sve čini da ta ista mama uvek bude nasmejana. Moja majka je nas četvoro odgajila, tako da „ne pada kruška ispod jabuke“. Imam najbolji mogući primer jer je ona zaista uvek bila i jeste posvećena nama. Imala sam od koga da naučim tu ulogu“, završava pevačica.
Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)