Da Kijanua Rivsa sretnete na ulici, ne biste ga prepoznali

Film 27. okt. 202016:17
Podeli:
Kijanu Rivs
Kijanu Rivs Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Zbog uloge u četvrtom delu filma "Matriks", glumac Kijanu Rivs je promenio svoj imidž i pokrenuo lavinu komentara. Fanovi su uporedili sadašnju sliku glumca sa slikom iz 1999. godine iz prvog dela "Matriksa", i jednoglasno su zaključili – glumac je zaustavio vreme.

PROČITAJTE JOŠ

Kijanu Rivs uslikan je ove nedelje kako ljubi svoju devojku, Aleksandru Grant, ispred jednog hotela u Berlinu.

Međutim, ono što je privuklo pažnju paparacima nije sam poljubac, već nova frizura slavnog glumca. On je svoju kosu obrijao zbog uloge u novom, četvrtom delu filma „Matriks“, koji se trenutno snima u Berlinu.

Ovo nije prvi put da je Kijanu bez kose, pa su mnogi upoređivali ovu sadašnju sliku sa slikom iz 1999. godine. Jedno je sigurno – glumac je našao način da zaustavi vreme.

Podsetimo, glumac i umetnica su početkom leta stigli u Berlin zbog snimanja filma koje je bilo odloženo usled pandemije.

Pored snimanja novog filma, Kijanu je u centru pažnje i u gejmerskom svetu zbog predstojeće igrice Sajberprank 2077, gde će lik Džonija Silverhenda tumačiti upravo on. Rivsov lik je vođa izmišljenog benda Samurai, koji će u jednom trenutku igre imati ključnu ulogu u događajima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar