Kijanu Rivs
Kijanu Rivs Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

Mnogi se slažu da holivudski glumac Kijanu Rivs stari dostojanstveno, ali neki od njegovih obožavatelja smatraju kako u njegovom izgledu ima i nečeg natprirodnog. Ističu kako postoji drugo objašnjenje za njegov mladolik izgled.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, postoji čitava internet stranica posvećena tvrdnjama da 55-godišnji Kijanu živi vekovima i da menja identitet. Dobro ste pročitali. Teoretičari zavera kažu kako je jedan od „potvrđenih“ Rivsovih identiteta Karlo Veliki, kralj koji je živeo od 742. do 814. godine.

Prema slikama koje prikazuju kralja, mnogi su uvereni kako je to upravo Kijanu. Sličnosti pronalaze i s Polom Monetom, doktorom i glumcem koji je živeo u 19. veku. Prema terorijama zavera, Monet nije umro, svoju smrt je sakrio time što je bio lekar, a smrt je inscenirao 1922. godine. Njegovo telo navodno nikada nije pronađeno, što je samo razbuktalo maštu nekolicini Rivsovih fanova koji su uvereni u ovu teoriju.

Dokaz svemu vide i u činjenici da Kijanu ne stari kako godine odmiču.

Glumac Kijanu Rivs (55) odavno je osvojio simpatije javnosti jednostavnošću i oblačenjem koji neki kritikuju, a nikad se nije obazirao na kritike pojedinaca, pa ni sada na svoju vezu sa umetnicom Aleksandrom Grant.

Inače, glumčeva imovina se procenjuje na 360 miliona dolara, iako to većina ne bi rekla s obzirom na to da se ne razmeće svojim bogatstvom. Poznata je njegova tragična ljubavna priča o tome kako je izgubio dete s koleginicom Dženifer Sajm, a onda je ona poginula u nesreći.

Poznata je i priča da je pomogao radniku koji je radio na gradnji seta „Matrixa“. Glumac je čuo da je jako siromašan i jedva izdržava porodicu, pa mu je dao božićni poklon od 20.000 dolara. Nema ko ne voli da sarađuje s njim jer pamti imena ljudi na setu i razgovara s njima kao da su stari prijatelji.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.