Čime se bave najveće zvezde kad se kamere ugase

Showbiz 28. avg. 202008:36
Podeli:
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Iako poznate ličnosti imaju gust raspored snimanja i koncerata, pojedine se trude da svaki slobodan trenutak ispune aktivnostima koje će ih opustiti. Pored vremena koje posvećuju porodici, kada su u prilici, bave se omiljenim hobijem. Jeste li znali šta rade poznati kada se kamere ugase?

„City Magazine“je napravio listu velikih svetskih zvezda koje u slobodno vreme vole da rade nešto što nema apsolutno nikakve veze sa njihovim pravim zanimanjem.

PROČITAJTE JOŠ

Tako na primer Kolin Farel voli da se bavi plesom. Talenat je brusio godinama, i veran je ovom hobiju i dalje. Nije samouki umetnik, već je pohađao kurseve i vremenom postao majstor za kadril.

Harrison Ford – Glumac je bez ikakve sumnje pilot broj 1 u sagi Ratovi zvezda autora Džordža Lukasa. Međutim, reč je o zanimaciji koja ga okupira i van seta, te se može videti kako upravlja privatnim avionom, a nekoliko letelica se nalazi i u njegovom vlasništvu.

Tokom godina, doživeo je nekoliko nezgoda, kao što su problemi sa uzletanjem, pad na golf teren, koji mu je doneo prelome, te promašivanje piste, što je umalo dovelo do sudara. Poslednji akcident doveo je do pokretanje istrage protiv slavnog umetnika.

Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Dženifer Gardner – Glumica se svojski trudi da svakoga dana posveti sat vremena sviranju saksofona. Danas je to njen način da se isključi iz svakodnevice, a kao tinejdžerka je bila deo džez rok benda.

Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Meril Strip – Ova dobitnica Oskara ima tajnu kojom postiže smirenost, a u pitanju je pletenje. Ne krije da joj ova aktivnost omogućava da se izmesti i pročisti misli. Stoga, ne čudi što neretko posegne za vunicom i na pauzama snimanja.

Foto:EPA-EFE/NEIL HALL
Komentari

Vaš komentar