Foto: E-Stock/Milos Rafailovic/EPA/STRINGER/Arhiva

Ljubavni život javnih ličnosti neretko je zanimljiviji javnosti od njihovih poslovnih uspeha, posebno kad su u pitanju takozvani ljubavni trouglovi, poput ovog u kome se našla pevačica Ljupka Stević sa svojim dugogodišnjim oženjenim dečkom, policijskim generalom Dragišom Simićem. Doduše, prema Ljupkim rečima, ovo je više neki šestougao, s obzirom na to da je generala Simića optužila da je i nju i svoju suprugu varao sa dvema devojkama. No, bilo je na našoj estradi ljubavnih trouglova onoliko, a mi smo izdvojili neke od najintrigantnijih.

Vesna Zmijanac – Miroljub Arađelović Kemiš – Zorica Brunclik

Nekada dobre prijateljice, Vesnu Zmijanac i Zoricu Brunclik, pored ljubavi prema muzici, vezivala je još jedna ljubav – prema istom muškarcu.

Naime, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš bio je u braku sa Vesnom Zmijanac. Ubrzo nakon razvoda, on se oženio Zoricom Brunclik, sa kojom je još uvek u braku. U to vreme, pričalo se kako je prijateljica prijateljici otela muža, te su ih mediji dovodili u sukob.

Retko se moglo čuti da je neko od aktera davao izjave o ovoj aferi. Ono što je sasvim sigurno je da Vesna i Zorica nisu bile u dobrim odnosima. Međutim, one su odnos izgladile, a pre nekoliko godina je Vesna bila i gost na Zoričinom koncertu u Areni.

Dragana Mirković – Zoran Bašanović – Mira Škorić

Dragana Mirković i Mira Škorić, kao i u prethodnom slučaju, bile su bliske prijateljice. Međutim, do svađe je došlo kada i do transfera momka. Estradni menadžer Zoran Bašanović prvobitno je bio u emotivnoj vezi sa Mirom, a potom sa Draganom.

Škorić u to vreme nije propuštala priliku da se pojavi u medijima i izjavi nešto ružno na račun popularne koleginice. Međutim, Dragana se na Mirine prozivke nikad nije obazirala.

Dragana je kasnije ostavila Bašanovića i udala se za biznismena Tonija Bijelića, sa kojim je i dan-danas u braku i ima dvoje dece. Bašanović se oženio, takođe. Ipak, nakon godina ćutanja, ove dve pevačice su odnos izgladile, pa je ova priča, baš kao i prethodna, rezultirala srećnim krajem.

Doris Dragović – Željko Ražnatović Arkan – SVetlana Ceca Ražnatović

Iako veza pop pevačice Doris Dragović i Željka Ražnatovića Arkana nikada nije potvrđena, postojale su mnoge sumnje da ipak među njima postoji nešto. Štaviše, estradni menadžer Vlada Perović je jednom prilikom to i potvrdio, izjavivši:

„Zahar i ja smo joj (Doris Dragović) radili album, ali kada smo shvatili koliki je ona fašista, prestali smo da se družimo. Međutim, nastavila je da dolazi kod mene u ‘Dugu’, i to sa Arkanom. Vukla se po Beogradu s njim, a pričalo se da su bili u kres kombinaciji.“

Prema pisanju medija, Doris je često dolazila u Beograd iz Splita da bi se viđala sa, tada još uvek oženjenim, Arkanom, koji je bio vođa navijača FK Crvena zvezda. Međutim, kako su krenule tenzije između dveju republika, tako je i njihov odnos navodno zahladneo, jer je bilo sve teže održavati ga.

Kontakt su navodno prekinuli 1990. godine, kada je on uhapšen u Dvoru na Uni. Arkan 1993. godine upoznaje pevačicu Svetlanu Ražnatović, tada Veličković, s kojom se dve godine kasnije venčao.

Ipak, ove informacije nikada nijedna od pevačica nije potvrdila.

Aca Lukas – Sonja Šašić – Željko Šašić

Još jedna priča poput one s Mirom Škorić, Draganom Mirković, Zoricom Brunclik i Vesnom Zmijanac.

Nekada bliski prijatelji, Aca Lukas i Željko Šašić, voleli su istu ženu.

Naime, Šašić je bio u braku sa Sonjom, sa kojom ima ćerku, a Lukas je imao nevenčanu suprugu Natašu. Ovaj četverac je bio nerazdvojan, toliko da su Sonja i Nataša jedno vreme držale zajednički butik u Sava centru.

Međutim, između Lukasa i supruge njegovog prijatelja rađa se velika ljubav, ali ne prijateljska. Lukas i Sonja su ušli i u brak i dobili ćerku Viktoriju. Međutim, ljubav nije potrajala, te je usledio buran rastanak.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare