Brutalne horor priče slavnih za kojima Netfliks plače

Showbiz 31. okt. 202016:25
Podeli:
Foto: E-Stock, Vesna Lalić

Danas se tradicionalno obeleževa Noć veštica, te mnogobrojni obožavatelji ovog praznika dan i veče provode kostimirani, ili uz dobre, strašne i sablasne filmove. Pojedine javne ličnosti, međutim, tokom proteklih nekoliko meseci proživele su prave životne drame koje sasvim sigurno mogu poslužiti i kao idealan "plot" za neki Netfliksov horor film.

U nastavku teksta pročitajte sve o paklenom letovanju hrvatske voditeljke Nikoline Pišek koja je umesto letovanja iz snova dobila dramu koju će pamtiti, verovatno celog života. Tu je i nedavni slučaj proganjanja kroz koji je morala da prođe pop diva Nina Badrić.

Letovanje iz pakla Nikole Pišek 

Zaštitari, uvrede, intervencija policije, obostrane prijave zbog pretnji te prijava krađe nakita i novca u vrednosti od oko 2 miliona dinara – epilog je nesvakidašnjih i neugodnih događaja koji su se početkom avgusta odvijali u luksuznoj Villi Hedonist u Kaštel Starom. U policiji je zbog pretnji na kraju završio srpski preduzetnik Vidoje Ristović, hrvatskoj javnosti poznat kao suprug voditeljke Nikoline Pišek.

Rok Gale, vlasnik vile, podneo je prijavu protiv voditeljkinog muža zbog uništavanja imovine i pretnji, a Nikolina Pišek je podnela prijavu protiv Galeta zbog krađe i otimanja lične imovine.

PROČITAJTE JOŠ

Pišek je zajedno sa porodicom opisala hrvatskim medijima svoje letovanje kao letovanje iz pakla, dok je, kako je rekla, trebalo da bude letovanje iz snova. Oni su pomenutom vlasniku vile, preko agencije, uplatili više hiljada evra kao kaparu pre svog dolaska u vilu. Kako navode hrvatski mediji, radi se o ukupnim iznosima od 3,10 i 7 hiljada evra.

“Dogovoreno je da se plati najam vile, najpre kapara od 7000 evra, koju smo platili agenciji, a zatim smo vlasniku vile, odnosno suprugu vlasnice, Gali, platili još oko 10.000 evra, te još 3000 evra za osiguranje od eventualne štete”, kaže Nikolina Pišek i nastavlja: “Najprije smo došli nas četvoro, jer jedna ćerka nije mogla da dođe iz Beograda zbog graničnoga režima i koronavirusa, ali je uskoro i ona došla. Sve ukupno trebalo nas je biti 8. Dakle Vidoje, ja, dvoje naše male dece, moja Hana s prijateljem, te moja prijateljica sa svojim detetom. Takođe, najavili smo da ćemo dovesti pse”, rekla je voditeljka za “Jutarnji.hr“.

Kako je dalje opisala, vlasnik vile je gotovo svakodnevno dolazio u kuću i obilazio ih, mimo dogovora. Pišek kaže da su planirali da budu sami. Ona navodi da je imao neprimere komentare govoreći njenom suprugu da u Beogradu poznaje dve Brazilke koje ga mogu opustiti ukoliko mu bude potrebno, ali i da su u nekom trenutku saznali da postoje kamere putem kojih ih je vlasnik sve vreme posmatrao.

“Suprug je kod sebe imao oko 68.000 evra gotovine koju je par dana ranije podignuo s računa u Splitu jer je preko jedne advokatske kancelarije bio u pregovorima za kupovinu jedne nekretnine u Zagrebu, a taj novac je trebao biti kapara. Takođe, imali smo i skupoceni nakit vredan oko 270.000 evra, tri muška sata, Cartierovu narukvicu s brilijantima. Te dragocenosti smo stavili u sef koji se nalazio u ormaru u mojoj sobi, međutim nakon nedelju dana je Vidoje krivo ukucao šifru u sef te se sef zablokirao, pa smo zvali Galu da otvori sef jer se mogao otvoriti i ključem. On je došao i otključao sef, međutim bilo mi je neugodno jer sam videla da ima ključ, pa smo odlučili da nakit više ne držimo u sefu”, dalje je tada objasnila voditeljka.

Ona navodi da su veliki deo novca kasnije sakrili zajedno sa nakitom, a da su se poslednjih nekoliko dana njihovog boravka pretvorili u sam pakao.

Po povratku iz grada, privatno obezbeđenje ih je sprečilo da uđu u vilu i da uzmu svoje stvari, a nakon što je došla policija – Nikolina Pišek navodi da joj je bilo neprijatno jer je shvatila da se svi međusobno poznaju. U skraćenoj verziji priče, shvatili su da su opljačkani i da njihovih stvari više nema. Njena ćerka Hana je pala u nesvest zbog stresa, a njen suprug, srpski biznismen, pokušao je krišom da uđe u vilu zbog čega je bio napadnut, kako verbalno tako i fizički.

Nikolina navodi da ga je vlasnica vile obasipala nacionalističkim, uvredljivim komentarima.

Nikolina Pisek
Nikolina Ristović Foto:Vesna Lalić

Pomahnitali fan Nine Badrić 

Hrvatska zvezda Nina Badrić, proživela je pravu dramu kada ju je jedan od pomahnitalih fanova uhodio ispred stana u kojem živi u Zagrebu, zbog čega je morala da se obrati policiji.

Kako saznaje “Slobodna Dalmacija”, muzičarka je odlučila da ga prijavi jer ju je učestalo uznemiravao želeći s njom da ostvari prisniji odnos.

Muškarac tu nije stao, već je otišao toliko daleko da se pojavljivao u Jelsi na ostrvu Hvar, gde je Nina pre nekoliko godina kupila stan. Nije mu bilo strano da dolazi i ispred njenog stana u Zagrebu, gde su takođe imali susrete.

S obzirom na to da ona nije želela da ima bilo šta sa njim, morala je da se obrati policiji, navodi pomenuti medij.

Celi slučaj je prvo završio na splitskom Opštinskom državnom tužilaštvu, ali je kasnije sve prebačeno na isto tužilaštvo u Zagrebu, s obzirom da muškarac tamo ima prebivalište.

Sud i državni tužioc su mu radi uhođenja, sukladno članku 98. Zakona o kaznenom postupku, izrekli mere opreza koje se odnose na zabranu prilaska Nini Badrić, zabranu bilo kakvog uspostavljanja veze s njom, kao i na zabranu uhođenja ili uznemiravanja.

Kako je naveo “Jutarnji.hr”, ovo nije bio prvi put da je Nina Badrić bila žrtva uhođenja.

Organizatori gala božićnog koncerta u Bjelovaru 2012. godine, pozvali su policiju uočivši obožavatelja koji ju je pratio više od godine dana. Isto se dogodilo u Splitu, kada je jedan od obožavatelja pokušao da upadne na scenu i prođe kroz obezbeđenje.

Ubrzo se ispostavilo da je reč o muškarcu iz Užica u Srbiji. Gde god se ona pojavila bio je i on, od koncerata do večernjih događaja, čak je kao i ovaj poslednji muškarac, stigao do Hvara i vrebao pevačicu s plaže.

  • Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar