Brus Springstin hapšen zbog vožnje u pijanom stanju

Podeli:
Brus Springstin Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Iako je već gotovo sredina februara, nedavno je u javnost isplivala informacija da je slavni 71-godišnji pevač Brus Springstin u novembru prošle godine uhapšen zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

PROČITAJTE JOŠ

Brus Springstin u novembru prošle godine uhapšen je zbog vožnje pod uticajem alkohola. Privođenje se dogodilo 14. novembra, a razlog su bili opasna vožnja i konzumiranje alkohola u zatvorenom prostoru.

Legendarni muzičar nije pružio otpor i sve je prošlo potpuno mirno. Springstin bi zbog optužbi trebao da se pojavi na sudu narednih nedelja.

Ono što na celu priču baca pomalo ironično svetlo je reklama za „Jeep“, u kojoj se Brus Springstin pojavio tokom „Super Bowl-a“. Iako je u centru pažnje bilo to što je pevač pozvao na jedinstvo nakon teške godine, činjenica da je snimio reklamu za motorno vozilo taman kad je vozio u pijanom stanju prilično je nezgodna.

Foto:EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Novi album Brusa Springstina „Letter to You“ našao se visoko na listama najslušanije muzike, što ga je učinilo prvim muzičarem koji je u svakom od zadnjih šest decenija imao album koji je bio u prvih pet mesta po slušanosti.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar