Golišavi Bruklin Bekam u kadi proslavio godišnjicu veze

Showbiz 31. okt. 202009:58
Podeli:
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bruklin Bekam, najstariji sin Viktorije i Dejvida Bekama, proslavio je godišnjicu veze sa svojom verenicom Nikol Pelc, objavivši seriju zajedničkih golišavih fotografija - od kojih je jedna nastala u kadi. 

Uz objavljene fotografije, Bruklin je napisao i da ne ne može da dočeka da ostari pored svoje drage, te da jedva čeka da zajedno osnuju porodicu.

Njih dvoje verili su se u julu ove godine, a prema pisanju stranih medija, njegovi roditelji, Dejvid i Viktorija odlučili su da odložene venčanje do 2022. godine, zbog pandemije koronavirusa.

Planirana su navodno dva venčanja u septembru 2021. godine, jedno na Floridi, a drugo na imanju Bekamovih u Engleskoj, a kako još uvek nisu sigurni da li će morati da smanjuju broj gostiju zbog pandemije, odlučili su da ga pomere za 2022. godinu.

Budući mladenci su jako nestrpljivi, pa će možda, prema rečima izvora, zvanično sklopiri brak bez velike pompe, a slavlje će naknadno organizovati. Procenjuje se da će njihovo venčanje koštati oko 5 miliona dolara.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar