Foto: IP3 PRESS/MAXPPP / Newscom / Profimedia

Bivša francuska glumica Brižit Bardo, inače decenijama poznata po kritikama prema društvu i vlastima, izjavila je da nema nameru da primi vakcinu protiv koronavirusa.

Brižit Bardo, koja je izolovana na jugu Francuske gde poseduje vilu, rekla je za časopis „Isi Pari“ da treba biti oprezan prema vakcini za koronavirus, a na pitanje da li će je primiti, odsečno je odgovorila da neće.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne znaju se neželjeni efekti. Vakcina je možda čak i neupotrebljiva jer virus mutira i već je počeo. Izgleda da je to samo početak trke za novcem za laboratorije, a na štetu nekoliko hiljada životinja“ na kojima se sprovode testiranja, rekla je Brižit Bardo koja se povukla na vrhuncu filmske karijere kako bi se isključivo posvetila borbi za zaštitu životinja.

Bivša glumica, koja ima 86 godina, rekla da ne brine o svom zdravlju, pošto je izolovana.

Prema njenim rečima, dobra ishrana je važna za zdravlje. „Ne idem kod lekara. Meso ne jedem više od 40 godina, jedem povrće, jaja i salate“, dodala je ona.

Izjave i kritike Brižit Bardo koja ponekad ne bira reči u svojim reakcijama o dešavanjima u društvu, uvek privlače veliku medijsku pažnju u Francuskoj.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.