Branka Petrić u „Među nama“: Kamere su izdajice i prijatelji

Emisije 28. jan. 202121:29
Podeli:
Foto: NOVA S

Glumica Branka Petrić danas je bila gošća u emisiji "Među nama", koja se emituje radnim danima na TV Nova S.

Početak je obeležio smeh jer glumica nije znala da je počelo snimanje, pa se, kako je rekla, nije lepo namestila za uključenje.

„Kamere su izdajice i prijatelji i neprijatelji“, našalila se Branka, a potom je voditeljka Rada Đurić najavila povod gostovanja čuvene glumice.

Foto: NOVA S

Branka je istakla da je povod njenog pojavljivanja u emisiji digitalizacija filma Puriše Đorđevića „Pavle Pavlović“.

PROČITAJTE JOŠ

„Osim što je film doživeo digitalizaciju, on je podmlađen i njegove su boje u više kontrasta kao neka gospođa koja želi malo da se podmladi. Ono što je najvažnije je da je film apsolutno položio ispit vremena. On je dobio na svojoj spoljašnjoj težini, odnosno svežini. Pavle Pavlović je i dalje živ, koji je živeo i kada je film napravljen 1975. godine. Mi uvek mislimo da će neko vreme sada doneti jako mnogo promena, da će, ne znam koliko, stvari postati bolje. Ali nažalost, ljudska priroda se veoma teško menja. Sećam se kad sam bila devojče u doba socijalizma, i kad smo verovali da se stvara novi čovek i novi svet, pročitala kod čuvenog pisca Leopardija, koji kaže da stvari moraju da se promene da bi ostale iste. Međutim, onda su život i vremeplov negde, nažalost, potvrđivali to što je tekao čuveni pisac. I stvari se stvarno promene. Onda vreme prođe i pređe u neki novčić koji se izliže“, rekla je, između osalog, glumica.

Foto: NOVA S

Celo njeno gostovanje pogledajte u videu na početku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar