Bojana Vunturišević potvrdila novi album: Radi sa Cobijem

Showbiz 06. feb. 202115:45
Podeli:
Foto: Printscreen/Instagram/bojanadona

Kantautorka Bojana Vunturišević, potvrdila je da uskoro stiže njen novi studijski album.

Vest o tome prvi je objavio reper Cobi, koji je Bojanu tagovao na Instagram storiju, napisavši da će novi album kantautorke biti „novi nivo u ovoj igrici“. Bojana je kasnije repostovala njegov stori, a zatim objavila i fotografiju iz studija, na kojoj Cobi sedi za kompjuterom.

PROČITAJTE JOŠ

U ranijem razgovoru za Nova.rs, domaća pop predvodnica rekla je da već godinama radi na novom albumu, ali da je tokom nedavnih događaja u vezi pandemije koronavirusa odlučila da promeni ranije najavljivani koncept i da se publici predstavi u potpuno novom ruhu.

“Iznajmili smo stan da završilo aranžmane, a vokale radimo u studiju. Album je u finalnoj fazi i ponovo sam promenila sve – od koncepta i ideje, do pesama. Sve što trenutno radim malo traje, jer Luka, muzički producent, živi u Novom Sadu. Ponovo “Daljine” – ponovo se nešto čeka i nešto radi. Plašim se da kažem kada će album izaći jer sam pomalo sujeverna i bojim se da ne izbaksuziram, ali mogu da kažem da stiže vrlo uskoro”, rekla je Bojana kroz smeh prošlog leta za Nova.rs.

Nije isključeno da je kantautorka ponovo promenila koncept, s obzirom da je od tadašnjeg razgovora za naš portal do sada prošlo više od šest meseci.

Vunturišević se, inače, isprva proslavila kao glavni vokal grupe „Svi na pod“, a potom i debi solo albumom „Daljine“ koji je proglašavan najboljim domaćim pop izdanjem od strane brojnih radio stanica i muzičkih magazina na Balkanu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar