Bizarni trend estrade: Otišle pod nož da bi bile žene mačke

Showbiz 15. okt. 202018:17
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/AmiG Show

Plastična hirurgija odavno više nije tabu. Štaviše, kao i ostale grane medicine, ona napreduje, te se svako malo pojavi svojevrsni trend, kome teže uglavnom pripadnice estrade. Kako su silikoni u grudima i fileri u usnama prevaziđeni, mnoge poznate dame podrvrgle su se novom vidu tretmana, i to "mačijim očima".

PROČITAJTE JOŠ

Do efekta „mačijih očiju“ se dolazi putem lokalne anestezije tako što se uglovi očiju i obrva podižu pod kosim uglom, tako da ovaj lifting podrazumeva podizanje i zatezanje kože i potkože slepoočne regije. Ovim se rešava problem spuštenih obrva, dela čela i spuštenih spoljašnjih uglova oka.

Ova metoda koju su radile popularne pevačice i starlete je uglavnom namenjena osobama u tridesetim ili četrdesetim, mada se radi i starijima. Mlađima se radi ukoliko postoji nezadovoljavajući izgled ove regije ili se želi postići egzotičan mačkast izgled.

Međutim, iako se ova procedura ne preporučuje mlađim devojkama, mnoga imena sa estradne scene su ovo uradila.

Među njima su Ljupka Stević, Dragica Zlatić, Andrena Čekić, Stanija Dobrojević, Ana Korać, Dragana Mitar, Miljana Kulić, navodno su samo neka od imena koja slepo prate ovaj trend.

View this post on Instagram

?

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on

Nakon intervencije na koži se ostaju rupe, a zahvat nije nimalo naivan kao što izgleda. Rezultati nestanu nakon par meseci, a povrede su vidljive.

View this post on Instagram

?

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on

Na jednoj stranici poznatog plastičnog hirurga, cena ovakvog tretmana koja podrazumeva lifting i zakošenje oka i obrva iznosi 3.000 evra.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar