Bivši joj kiselinom spržio lice, do sada imala 400 operacija

Showbiz 19. okt. 202016:37 > 16:38
Podeli:
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Britanska voditeljka i influenserka Kejti Pajper preživela je pravi dramu pre 12 godina kada joj je muškarac, kojeg je unajmio njen bivši dečko, bacio sumpornu kiselinu u lice, zbog čega je ona navodno imala 400 operacija kako bi sanirala povrede koje je zadobila pri brutalnom napadu na nju.

PROČITAJTE JOŠ

„Njeno oko se dobro oporavlja, ona je raspoložena i ne može dovoljno da zahvali neverovatnom lekarskom timu. Operacija je ovaj put urađena na očnom kapku“, izjavio je menadžer voditeljke za britanske medije.

Kejti se trenutno nalazi na bolničkom lečenju, kako bi se sprečila bilo kakva infekcija nakon njene poslednje operacije, piše „Miror“.

Influenserka je zbog napada potpuno izgubila vid na levom oku, a zbog komplikacija morala je da operiše i desno, zdravo oko.

U trenutku napada na nju, Kejti Pajper je bila na početku svoje voditeljske karijere, međutim, uživala je ogromnu popularnost. Pre samog čina napada sumpornom kiselinom, bivši momak voditeljke počinio je još jedan zločin –  osam sati je zlostavljao i silovao Kejti.

Na kraju je uhapšen, te osuđen na doživotnu robiju, a minimalna robija koju mora da odleži, čak iako dobije pomilovanje, je 16 godina.

Pajper se nakon brutalnog napada neko vreme povukla iz javnosti, a onda je skupila snage i vratila se na ekrane, te je čak vodila emisiju koja je pomagala osobama koje su doživele isti napad kao i ona.

„Kada se uporedim sa drugim ženama mojih godina, osetila sam toliko mnogo bola, radosti i euforije u ovih kratkih 36 godina. Ali to mi je dalo nepokolebljivo samopouzdanje, saznanje da šta god da se desi u mom životu sposobna sam da se oporavim od toga“, rekla je prošle godine u intervjuu za „Harper’s Bazaar“ .

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.