Pobednici 2020. godine: Biseri koje nećemo zaboraviti

Podeli:

Iako je 2020. godinu obeležila korona, koju niko neće pamtiti po lepom, neke estradne zvezde uspele su da nas nasmeju svojim biserima, koje ćemo zasigurno dugo prepričavati.

PROČITAJTE JOŠ

Svi ćemo se sećati skandala od pre par meseci, u kojem je pevačica Ljupka Stević demolirala dva automobila svog dečka Dragiše Simića, jer je saznala da ju je prevario.

U trenucima emotivnog rastrojstva Ljupka je na svom Instagram nalogu između ostalog iznenadila biserom koji glasi: „ne stidim se, sramota me“.

Kad su se strasti malo stišale, Ljupka je ovo pretočila u pesmu pod nazivom „Ne stidim se“.

Ljupki Stević u Novog godini želimo da nađe novu ljubav, i da se ipak odluči stidi li se ili ne.

Pevačica Ana Nikolić može se pohvaliti činjenicom da se njene izvale najviše citiraju, nalazeći svoju primenu u svakodnevnim životnim situacijama. Za ovu godinu izdvojili smo Aninu životnu mudrost zvanu „talas“.

Naravno, ove reči dobijaju na jačini samo ako se u obzir uzme celokupna slika pevačice koja u nečemu nalik na muškoj satenskoj pidžami simulira talas, klateći se na barskoj stolici. Svaka čast Ani na ravnoteži uprkos mlataranju rukama,

„U životu uvek imaš talas, i ukačiš se i na talasu si. Ako se ne ukačiš na taj vajb, ti si stalno u kontratalasu.“

Poznata pop pevačica Marija Šerifović za vreme karantina posvetila se snimanju vlogova koji su iz epizode u epizodu sve bolji i zanimljiviji. Iako je bilo teško, uspeli smo da izdvojimo jedan biser, u kojem je Marija na slikovit način priznala da joj otpadnu noge dok sedi na wc šolji.

„Ja kad sednem, pa kad opalim ‘conference call’, pa kad krenem u spiku, u sastanke, u dogovore, to traje jako dugo i otpadnu mi noge“, rekla je kroz smeh Marija Šerifović.

Dijana Didi Janković je procvat svoje karijere doživela u Americi. Njeno gostovanje u jednoj emisiji pre par meseci izazvalo je lavinu komentara na društvenim mrežama, pa su se sa njenim opisima svoje karijere zbijale ozbiljne šale.

„Na dobrom sam putu da osvojim ceo svet. Jako sam prepoznatljiva sada u Americi, po tim muzičkim krugovima. Divno me tamo doživljavaju. Ima mnogo trenutaka kada me samo pitaju – Da li mogu da te dodirnem, samo da znam da sam dodirnuo jednu takvu zvezdu“, reče Didi i osta živa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zan.Klod.Vla.Dan (@vlad4__)

Jovana Jeremić je voditeljka o kojoj se mnogo pričalo krajem novembra, kada je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom pobrkala pasminu i crkveno odlikovanje rekavši “protojerej staford”.

Ovo nije bio prvi, a verujemo da neće biti ni poslednji biser ove voditeljke. Letos je ova voditeljka toliko samouvereno izdeklamovala najavu u svojoj emisiji, da nije ni primetila da je izgovorila nešto što ni ne postoji:

“Koja je cena uspeha? Kako pristojno odgovoriti na ponudu koja to nije?”

Ponuda, pobuda ili požuda – pitanje je sad… Probajte da odgonetnete na 32:05.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar