Foto: Zoran Lončarević

Poznata pevačica iznela je nepozante detalje svog života.

Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol često je bila tema zbog svojih poroka i turbulentnog ljubavnog života.

PROČITAJTE JOŠ:

Bebi se 2014. godine udala za Aleksu Todorovića, te se povukla iz javnosti. Pevačica je sada otkrila da je on rano izgubio roditelje.

„On je pisac, on divno piše. Trenutno piše dve knjige i radi sa svojim studentima. Jako je vredan i pokupio je sve ono najbolje od ovoga sveta. Imao je sreće da naleti na mene i ja ga podučavam tim stvarima što kažem da se očima ne vide. To u Americi nemate ni u porodici. Aleksa je imao tu nesreću da je odrastao u porodici gde je rano izgubio roditelje. Sam je živeo, finansirao se, školovao i slično meni, život mu je sa strane izgledao bajkovito. Ali, nije to sve tako bilo za njega“, rekla je ona za „Kurir“.

Bebi Dol je razmišljala i da usvoji dete.

„Sa decom se odlično razumem. Razmišljala sam da ako budem toliko želela, usvojiću dete. Toliko ima dece kojoj treba ljubav i koja su napuštena. Za mene je ključno da imaš dete sa pravim čovekom. Da sam imala dete sa osobom sa kojom nešto ne funkcioniše, ja bih žrtvovala sve za to dete i bila do ‘kraja do raja’ zbog tog deteta. Ne bih mu uradila ono što su meni moji roditelji uradili“, rekla je Bebi.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koje obožavamo već decenijama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar