Foto: Zoran Lončarević

Pevačica je nekada bila jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima, a sada jedva ima novca za osnovne stvari.

Iza sebe ima dugu karijeru i puno velikih hitova, ali i specifičan stil, pa je jedinstvena i prepoznatljiva na javnoj sceni.

PROČITAJTE JOŠ:

U poslednje vreme se povukla iz javnosti i okrenula mirnom životu.

Umetnica je do pre par godina živela na Vračaru kao podstanar u jednoj trošnoj kući iz koje je, kako se navodi, isterao gazda, jer nije imala dovoljno novca da plaća kiriju.

„Nemojte me pitati za nju, molim vas. Naravno da je znam. Izdavao sam joj stan. Nisam imao lepo iskustvo sa njom kao stanarkom. Nije mi plaćala kiriju mesecima, imao sam velikih problema sa njom. Na kraju sam morao da je izbacim iz stana. Ona je hohštapler i prevarant. Neću da pričam o njoj“, rekao je svojevremeno za medije vlasnik stana u kom je pevačica.

Ona je u stanu čuvala sedam mačaka, a kada je bila u rijaliti programu pričala je o životinjama sa kojima živi. Tada je izjavila da njen suprug brine o njima dok je ona odsutna.

Bebi Dol je prilikom gostovanja u emisiji „Sceniranje“ izjavila da ima dovoljno novca za svoje potrebe.

„Zdravlje i mir su najbitniji. Želim samo da imam miran i lep život bez tenzije i trzavica. Nikome ne želim zlo. A što se tiče novca, on dođe i prođe. Nekada sam ga imala više, ali meni je potrebno malo i dok sam zdrava, Bogu hvala uvek ću zaraditi dinar da imam za osnovno“, rekla je pevačica.

Ona je ispričala da je sa sobom dugo nosila sekiru u torbi, zbog čega je u jednom trenutku zaustavila policija i opomenula.

„Dva meseca sam sa sekirom išla, nosila sam je u velikoj tašni. Policajac me je na prelazu kod Skupštine zaustavio i ljubazno zamolio da to malo uvučem u tašnu. Kaže, on me razume“, rekla je Bebi Dol.

BONUS VIDEO: Nada Obrić Jedva sam čekala nagradu za životno delo

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)