Bebi Dol Foto: Goran Srdanov

Dragana Šarić je neko ko je uvek privlačio pažnju svojim dobrim glasom, ali i načinom života.

Bebi Dol se 2014. godine venačala sa svojim izabranikom Aleksom Todorovićem, ali o svom suprugu retko govori u medijima.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, sada je rešila da otkrije nekoliko detalja o njemu:

„On je pisac, on divno piše. Trenutno piše dve knjige i radi sa svojim studentima. Jako je vredan i pokupio je sve ono najbolje od ovoga sveta. Imao je sreće da naleti na mene i ja ga podučavam tim stvarima što kažem da se očima ne vide. To u Americi nemate, ni u porodici. Aleksa je imao tu nesreću da je odrastao u porodici gde je rano izgubio roditelje. Sam je živeo, finansirao se, školovao i slično meni, život mu je sa strane izgledao bajkovito. Ali, nije to sve tako bilo za njega.“

Dragana se potom osvrnula i na temu roditeljstva i istakla da joj je to jedna od bolnijih stvari.

„Sa decom se odlično razumem. Razmišljala sam da ako budem toliko želela, usvojiću dete. Toliko ima dece kojoj treba ljubav i koja su napuštena. Za mene je ključno da imaš dete sa pravim čovekom. Da sam imala dete sa osobom sa kojom nešto ne funkcioniše, ja bih žrtvovala sve za to dete i bila ‘od kraja do raja‘ zbog tog deteta. Ne bih mu uradila ono što su meni moji roditelji uradili“, ispričala je Dragana u emisji „Sceniranje“.

BONUS VIDEO: Veče sa Ivanom Ivanovićem Lena Kovačević, Dušan Kovačević, Bajaga i Andrija Milošević