Bebi Dol otkrila kako je upoznala muža: „Sve vreme sam mu gledala u prste“

Showbiz 03. avg 202217:04
Podeli:
Bebi Dol Foto: Goran Srdanov

Pevačica se venčala 2014. godine, nakon pet godina zabavljanja.

Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, u septembru 2014. godine udala sa za svog dugogodišnjeg partnera Aleksa Todorovića.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako se tada pisalo, njihovo venčanje je bilo malo i intimno, a bilo je tek oko tridesetak ljudi.

Ona je jednom prilikom govorila o svom suprugu, kao i to da je brzo posle poznanstva znala da je Aleksa pravi čovek za nju.

"Moj muž se zove Aleks Todorović. Rođen je i odrastao u Los Anđelesu, baš u opštini Holivud. Tamo je završio studije i stekao zvanje profesora književnosti i ruskog jezika. Devedesetih je prvi put na duže došao u Beograd, gde je zbog poznavanja jezika i zemlje bio dopisnik za nekoliko novinskih redakcija uključujući 'Dejli Telegraf'. Tada je ovde zasnovao brak u kome je dobio dva divna dečaka", ispričala je Dragana jednom prilikom za „Gloriju".

Foto: E-Stock/Mirko Rodic

"Kada je pre sada već dosta godina bilo aktuelno hapšenje haških optuženika, opet je izveštavao iz Beograda, a bio je smešten u kući moje prijateljice Teodore. Tada je već bio razveden. Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me je jutro i nebo u stilu pesme 'Hajde da'. Kako se ispostavilo kasnije, našla sam i 'dečka kao san', kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do Teodore i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam. Za razliku od kolege Dejvida, koji je bio raspoložen da ćaska, Aleks je sedeo za svojim laptopom i kucao. Sela sam preko puta njega i gledala mu u prste. Imao je ruke kao da celog života svira Rahmanjinova. Pogled sa njih nisam podizala. Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pesmu 'Mustafa'. To je za mene bio znak 'znam ko si ti'. Narednih nedelju dana nisam ga viđala, a onda smo se sreli na jednoj rođendanskoj žurki i tu smo se, kako se to kaže, smuvali", zaključila je Bebi Dol.

BONUS VIDEO: Publika u glas pevala Konstraktin hit

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar